Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Neler Olacak? 16 Nisan Yeni Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 9 Nisan 2018 : 23:10
0

Siyah Beyaz Aşk dizisinde heyecan aksiyon ve entrika bitmek bilmiyor. Dizinin her bölümünde yeni bir sır açığa çıkıyor. Dizinin son bölümünde Ferhat’la ilgili sürpriz bir gerçeğin ortaya çıkışı tüm dengeleri alt üst eder. Şimdi gözler Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm 16 nisan neler olacak sorularında. İşte ayrıntılar…

Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm yine heyecan ve aksiyon dolu. Diziye geçtiğimiz bölümlerde dahil olan Jülide Teyzesinin hayatını bitirmek için hedefe emin adımlarla ilerlemektedir. Ferhat ile ilgili öyle bir gerçeğe ulaşır ki bu gerçek sadece Aslı’nın değil tüm ev halkının hayatını kökten değiştirecektir. Özge’nin Vildan ve Ferhat’ın çocuğu olduğu ortaya çıkar. Özge gerçekten Ferhat ve Vildan’ın kızı mı yoksa bu da Cüneyt’in bir planı mı diye düşünürken Aslı bunu öğrendiğinde tepkisi ne olacak?

Yiğit’in yaşadığı olaydan sonra daha güvenli bir yere yerleştirilmesi onun ailesiyle ilgili önemli bir gerçeğe götürecektir. Yiğit’i ailesiyle ilgili gerçeğe götürecek olan bu bilgi neydi? Hereksin hayatını önemli derecede etkileyecek bu sırrın ortaya çıkması kimse için iyi olmayacaktır.

Öte yandan Namık ve Azad’ın karşılaşması yeni bir ortaklığı beraberinde getirir. Cüneyt’in son anda aldığı bir karar Namık’ı ters köşe eder. Namık yine kendinden emin bir şekilde hain planını uygularken sebep olacağı olaylardan habersizdir. Ferhat ise ev halkından birinin Cüneyt’e haber uçurduğunu anlamıştır. Ve bu kişinin kim olduğunu bulmaya kararlıdır. Cüneyt Ferhat’tan köşe bucak kaçarken Ferhat girdiği çıkmazdan nasıl çıkacağını düşünmektedir.

Kimseden yana destek bulamayan Cüneyt bütün gemileri yakar ve son kozunu da ortaya koyar. Aslı ise öğrendiği gerçekler doğrultusunda köşe bucak Ferhat’ı bulmaya çalışmaktadır. Tüm olanları bir de Ferhat’tan dinlemek isteyen Aslı delirmişcesine Ferhat’a ulaşmaya çalışırken gülsüm’ün rahatsızlığı Aslı’yı biraz olsun dizginliyor.

Cüneyt, Özge’nin Vildan ve Ferhat’ın kızı olduğunu herkese açıkladıktan sonra Ferhat ve Aslı arasındaki aşk büyük bir savaş verecektir.

Şimdi dizinin takipçileri Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm özeti ve 16 nisan neler olacak sorularının net ve detaylı yanıtlarına ulaşmak için haftayı iple çekiyor.