Siyah Beyaz Aşk Yiğit Ölecek Mi? Öldü Mü? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 00:05
1

Pazartesi akşamlarının aksiyon ve aşk dolu hikayesi Siyah Beyaz Aşk’ta yine sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin 24. bölümünde Yiğit’in Namık’ın adamları tarafından tek kurşunla vurulduğunu izledik. Yiğit’in vurulmasıyla birlikte izleyenlerin aklına Siyah Beyaz Aşk Yiğit ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk Yiğit öldü mü diziden ayrılıyor mu sorularına yanıt aradı.

Dizinin son bölümlerinde Aslı’nın yaşadığı bunalım yanlış karar almasına sebep olmuş fakat son anda bu kararından dönmüştü. Ferhat abisi Yiğit’in sözünü dinlemiş ve Aslı’nın peşinden gitmiştir. Aşkına sahip çıkmıştır. Öte yandan Namık Ferhat’ın hayatını karartacak bir hamle yapar ve bu hayatta en kıymet verdiği kardeşini öldürmek için harekete geçer. Öncesinde Ferhat’ı uyarır kardeşinin aklı varsa çocuğunu ve karısını alarak İstanbul’u terk etmesini söyler. Ferhat hayatta olduğu sürece kimsenin kardeşine zarar veremeyeceğini söyler. Fakat Namık bu konuda kararlıdır.

Ferhat ve Yiğit birbirlerine doğru yürürken Namık’ın adamları Yiğit’i en savunmasız anında tek kurşunla vurur. Yiğit’i vuranların içinde olduğu araç hızla olay yerinden uzaklaşırken Ferhat’ta araca ateş eder fakat durduramaz. Gözleri önünde kardeşinin vurulmasına tanık olan Ferhat çılgına döner. Siyah Beyaz Aşk dizisinde heyecan artarak devam ederken dizinin kilit karakterlerinden birine hayat veren Yiğit ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk yiğit ölecek mi? soruları yoğun olarak sorulmaya devam ediyor.Dizide önemli sahnelerden biri de Ferhat ve Aslı’nın bebekleri hakkında konuştukları anlar oldu. Aslı inşallah kız olurken derken Ferhat’ın gülümsemesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Belkide bu kadar acının içinde Ferhat’ı mutlu tek olay buydu.

Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Aslı’nın abisi Cem’de Cüneyt tarafından vurulmuş ve ölmüştü. İzleyenler olarak Cem’in diziden çıkmasına oldukça şaşırmıştık. Şimdi aynı soru Yiğit için merak ediliyor. Siyah Beyaz Aşk Yiğit ölecek mi? Fakat Siyah Beyaz Aşk Yiğit ölmeyecek. Dizinin başrol oyuncularından sonra en önemli karakterlerden biri olan Yiğit uzun süre daha dizide rol almaya devam edecek.

Kaliteli bir proje olduğu için herhangi bir oyuncunun diziden ayrılması dizinin izleyici kitlesini küstürmüyor. Çünkü Siyah Beyaz Aşk dizisi oyuncu sirkülasyonunu çok başarılı bir şekilde ayarlayabiliyor. Diziden ayrılan bir oyuncunun yerine diğerini unutturacak karakter getirebiliyor.

Siya Beyaz Aşk Yiğit karakterinin diziden ayrılması dizide önemli bir boşluğa yol açacağı için Yiğit diziden çıkmayacak.

Sizler ne düşünüyorsunuz? Siyah Beyaz Aşk Yiğit ölecek mi? Ölür mü? Yiğit diziden ayrılırsa dengeler nasıl değişir?

1 YORUM

Comments are closed.