Siyah Beyaz Aşk 19 Mart Neler Olacak? 22. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 12 Mart 2018 : 21:31
0

Aksiyon ve duygu dolu sahnelerin yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinde bir bölümü daha geride bıraktık. Dizi biter bitmez gözler 22. bölüm fragmanı ve gelecek bölüm neler yaşanacak sorularına çevrildi. Pazartesi akşamlarına damga vuran Siyah Beyaz Aşk dizisi 19 mart neler olacak işte detaylar…

Siyah Beyaz Aşk dizisi son bölümde eve ve otele düzenlenen saldırıları Cüneyt’in yaptığı ortaya çıkmıştır. Bu bilgi herkesin hayatını alt üst etmiştir. Cem’i öldürenin de Cüneyt olduğunu öğrenen Aslı Cüneyt’i vurduktan sonra nasıl bir insana dönüştüğünü fark eder.

Abisinin ölümünden sonra zaten bir türlü kendine gelemeyen Aslı bu kirli hayatın içinde yer alıp almamakta kararsızdır. Hayatının son zamanlarında yaşadıklarını gözden geçirir ve her şeyi geride bırakarak gitmeye karar verir.  Aslı yaşadıklarını sindirebilmek kendini iyileştirmek için her şeyden uzak kalmaya kararlıdır  buna Ferhat da dahil. Peki Aslı Ferhat’ı geride bırakıp gidebilecek mi?

Yeter idil’in foyasını ortaya çıkarmış ve eline büyük bir koz geçmiştir. Yeter, zevkle bu kozu Namık’a açıklamayı beklerken İdil Gülsüm’ün bebeğinin gerçek babasının kim olduğunu öğrenir. Yeter Gülsüm’ü kurtarmak için elindeki kozu kullanmaktan vazgeçer. Ama Gülsüm’ün gerçekleri ortaya çıkarsa konakta yer yerinden oynayacaktır.

Aslı gitme kararını aldıktan sonra Ferhat her yerde onu arar ve onun peşini bırakmamaya kararlıdır. Sevgisinin aşkının peşinden giden Ferhat Aslı’yı bulduğunda Aslı çoktan kararını vermiştir. Aslı’yı kalmaya ikna edemeyen Ferhat’ı neler bekliyor?

Siyah Beyaz Aşk 22. bölüm fragmanı  19 mart neler olacak?