Siyah Beyaz Aşk Dizi Kıyafetleri ve Markaları


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 17:04
10

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Siyah Beyaz Aşk dizisi, bu güne kadar işlenmemiş özgün senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ile yayın hayatına devam ederken dizide özellikle Birce Akalay’ın giymiş olduğu kıyafetler de büyük dikkat çekiyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisi, son zamanların en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başardı. Kadına yönelik psikolojik baskı ve şiddeti tüm gerçekliği ile gözler önüne seren dizinin yayından kaldırılması için RTÜK’e başvurulsa da dizi, yoğun bir izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Hatta dizinin başrol oyuncularından Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol sosyal medyada birbirlerine en çok yakışan dizi çifti ilan edildi.


Siyah Beyaz Aşk Ebru Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Siyah Beyaz Aşk dizisinde, Ferhat ve ailesinin zengin yaşantısına dikkat çekebilmek için kıyafetler özenle seçiliyor. Biz de büyük bir özenle hazırlanan kıyafetlerin markalarını sizler için araştırdık.

Birce Akalay’ın dizide giydiği ve buz mavisi rengi ile büyük dikkat çeken kabanının markası Vekem. Kabanın sezon fiyatı ise 1240 tl civarında.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı karakterini canlandıran Birce Akalay’ın kabanının seçildiği Vekem markasının yanı sıra Hatemoğlu, Network, Pierre Cardin, Diesel, Panço gibi birbirinden ünlü ve pahalı markaların ürünleri kullanılıyor. Özellikle zengin aile yaşantısının vurgulandığı sahnelerde erkek oyuncuların takım elbiseleri Hatemoğlu markasından seçiliyor.

Kadın oyuncuların günlük tarzını yansıtan sahnelerde ise Mango, HM, Koton, Zara gibi daha düşük fiyatlı markalar tercih ediliyor. Son zamanlarda dizi sektöründe en çok kullanılan markalar, Siyah Beyaz Aşk dizisinde de sıkça kullanılıyor. Siyah Beyaz Aşk dizisi kostüm koordinatörleri dizi kıyafetleri için her hafta yeni kombinler ortaya çıkarıyor.

Birce Akalay’ın kullandığı kırmızı kazağının markası lovemybody. İnternette online olarak da satışlarını sürdüren sitede kırmızı kazak, dizide kullanıldıktan sonra satışlarını da arttırdı.

Birce Akalay’ın rengi ve modeli ile dikkat çeken mor bluzunun markası ise Oxxo. Günlük hayatınızda modayı yakından takip etmenizi sağlayacak olan bluzun stokları ise bitmek üzere.

Birce Akalay’ın Siyah Beyaz Aşk’ın bu bölümünde tercih ettiği montunun markası ise Batik. Montlar konusunda modanın kalbini elinde tutan Batik 2017 kış modasında da iddialı ürünler seçmiş durumda.

Siyah Beyaz Aşk’ta kullanılan incili toz pembe kazağın markası Oxxo. Yumuşaklığı ve sıcak tutucu özelliği ile son dönemlerin en moda kazaklarından birisi.

Siyah Beyaz Aşk 13. bölüm 15 ocak Aslı’nın kırmızı kabanı Mudo markasına aittir ve 299 TL’dir.

Siyah Beyaz Aşk Aslı’nın giydiği yeşil Hırka hem şık hemde rahatlığıyla izleyenlerin beğenisini topladı. Aslı’nın hırkasını Dilvin mağazasında bulabilirsiniz.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde kullanılan merak ettiğiniz kıyafetleri yorumlar kısmından bize sorabilirsiniz. Dizide farklı markalar kullanıldığında sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siyah Beyaz Aşk dizi kıyafetleri için bizi takip etmeye devam edin!


Siyah Beyaz Aşk Şahin’in Kızı Kim? Hangi Oyuncu Oynayacak?


 

10 YORUMLAR

  1. Dizide genelde Aslı’nın bindiği (Dilsiz’in sürdüğü) gri arabanın markası ne bilen var mı

  2. Dizide genelde Aslı’nın bindiği (Dilsiz’in sürdüğü) gri arabanın markası ne acaba bilen var mı

Comments are closed.