Siyah Beyaz Aşk Cem Öldü Mü? Ölecek Mi?


Güncelleme: 26 Şubat 2018 : 21:53
2

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm heyecanla beklenirken tüm gözler dizinin final sahnesinde vurulan Cem’e çevrildi. 19 şubat pazartesi yayınlanan bölümde Cüneyt tarafından vurulan Cem’in ölüp ölmeyeceği izleyenler tarafından merak konusu oldu. Heyecan, aşk ve aksiyonun iç içe geçtiği ekranların sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta yine izleyenler soluk almadan diziye kitlendi. Yeni bölümü heyecanla beklenen Siyah Beyaz Aşk Cem Öldü mü?


Siyah Beyaz Aşk Ayhan Dağıstan Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı?


Siyah Beyaz Aşk son bölümün ardından gelecek bölümle ilgili fragmanlar art arda gelmeye devam etti. Siyah Beyaz Aşk dizisi 18. bölüm finalinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Aslı’nın abisi komiser Cem, Özgür’ü kurtarma operasyonunda Cüneyt tarafından vuruldu. Dizinin takipçileri Cem’in akıbetini merak etti. Ve Siyah Beyaz Aşk Cem öldü mü ölecek mi diziden ayrılıyor mu soruları da akabinde gelmeye başladı.

Pazartesi akşamlarının iddialı dizilerinden Siyah Beyaz Aşk, son bölümde Aslı ve Özgür Cüneyt’in adamları tarafından kaçırıldı. Tam her şey yoluna girdi operasyon tamamlandı derken Cem’in vurulması hem izleyenleri hemde Aslı’yı şoka uğrattı. Dizi severler beklenmeyen bu gelişme sonucunda Siyah Beyaz Aşk Cem ölecek mi sorusuna yanıt alabilmek için dizinin yeni bölümünü iple çekiyor. Yeni bölümde Cem ameliyata alınıyor ve başarılı geçiyor. Fakat Cüneyt yoğun bakımda Cem’in fişini çekme planları yapar. Siyah Beyaz Aşk sürprizlerle dolu bir dizi olduğu için Cem ölmeyecek yada ölecek gibi kesin yorumlarda bulunmamız doğru olmaz.

 

Fakat bugüne kadar yatığımız analizlerin %99 doğru çıktığını göz önüne alırsak bizim düşüncemiz Siyah Beyaz Aşk Cem ölecek.

Aslı’yı öldürtmeyi kafasına koyan Namık bunun için elinden geleni yapacaktır. Ferhat’ın Namık’la olan yakınlığını her daim kıskanan Cüneyt Namık’tan aldığı emri yerine getirmek, onun gözüne girebilmek için iyice gözünü karartır. Aşklarını dolu dizgin gözlerden uzak bir şekilde yaşayan Aslı ve Ferhat’ın mutluluğu uzun sürmez. Aslı Cüneyt’in adamları tarafından kaçırılır. Ferhat sevdiğinin Yiğit ise oğlu Özgür’ün kaçırılmasıyla yıkılmıştır. İki kardeş ilk kez omuz omuza verip birlikte hareket ederler. Herkes Aslı ve Özgür’ün kurtulması için seferber olmuştur. Tamda tüm planlar yolunda giderken dizinin final sahnesinde vurulan Cem herkesi şok etti.

Siyah Beyaz Aşk Cem öldü mü ölecek mi sorularını böylece sizler için yanıtlamış olduk. Konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.

 

2 YORUMLAR

  1. Keşke Türk bayrağıyla tabutu kaldırılsaydı. Bu şehit oldu sonuçta !! Bunun hiç mi polis arkadaşları yoktu. Oldu bittiye getirildi hemen ?

Comments are closed.