Siyah Beyaz Aşk Bitmesin Final Yapmasın


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 13:21
155

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı Siyah Beyaz Aşk dizisi Kanal D ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizi ilk bölümü ile merak uyandırsa da 2. hafta aynı başarıyı yakalayamadı. Zorlu bir günde ekran macerasına başlayan dizinin üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Eğer Siyah Beyaz Aşk dizisi devam etsin diyorsanız sizde kampanyamıza destek olabilirsiniz. 

Dizi yayın hayatına başladığı ilk hafta  Kırgın Çiçekler, Söz, O Ses Türkiye ve Kayıtdışı dizilerini gölgede bırakarak yüksek reyting almayı başarmıştı. Fakat 23 Ekim pazartesi akşamı 2. bölümüyle aynı başarıyı yakalayamadı. Çünkü Show Tv’de Çukur dizisi herkesi ekrana kilitlemeyi başardı.


Siyah Beyaz Aşk Dizisi izlendi mı? Reytingleri Nasıl? Erken Final mi Yapacak?


Siyah Beyaz Aşk dizisi uzun soluklu bir dizi olmak istiyorsa yayın gününü değiştirmeli. Yada başlattığımız kampanya sayesinde dizinin yapımcılarına sesimizi duyurabiliriz.

Sizde Siyah Beyaz Aşk dizisi devam etsin final yapmasın diyorsanız yapacaklarınız çok basit. Öncelikle haberimizin devamında yer alan yorum kısmına Siyah Beyaz Aşk dizisinin devam etmesi yönünde yorumlar yapmalısınız. Daha sonra kampanyamızı daha fazla kitleye duyurmak için instagram, facebook ve twitter gibi sosyal medya platformlarından haberimizin linkini paylaşabilirsiniz.

Sır dışı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla diğer dizilerden farkını ortaya koyan Siyah Beyaz Aşk dizisi bitmesin diyorsanız yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Düşünceleriniz ve fikirleriniz bizler için değerli. İlginiz için teşekkürler. 

 

 

 

155 YORUMLAR

  1. mukemmel bir cift.boyle guzel bir uyum gormedim uzun zamandir.kesinlikle bitmesini istemiyoruz.

  2. muthis bir ikili olmuslar.yardimci oyuncularin azizligine ugramasin lutfen bu dizi.yan roller cok itici.o konuda derhal birsey yapilsin.boyle bir basrol bir daha zor gelir cunku..

  3. HAFTA SONUNA ALIN .BITMEMEMLI BITIRMEYIN SAKIN AMA SAKIN NOLURSUNUZ.

  4. NOLUR BITMESIN PAZARTESIYI IPLE ÇEKIYORUM.IKI GÜN KALDI.1000BÖLÜM OLSA GENE IZLERIM GENE BAKARIM ÇOK GÜZEL BI DIZI IBRAHIM VE BIRCE BIRBIRINE ÇOK AMA ÇOK GÜZEL YAKIŞIYO.ÇOK GÜZELDE OYNUYOLAR.BITIRMEYIN.

  5. HAFTA SONUNA ÇEKIN ALIN NOLURSUNUZ NOLUR.IBRAHIM VE BIRCE BIRBIRINE ÇOK YAKIŞIYO ÇOK GÜZEL OYNUYOLAR ÇOK AMA ÇOK GÜZEL BI DIZI ÇOKKK.BITIRMEYIN LÜTFEN.LÜTFEN.

  6. the best serie i’ve seen,everey thing is awesome the story,actors,music…so please don’t stop it because it has a huge fans and followers from other countries

    • you are absolutely right. the series is a very nice production both in terms of story-players and series music.

  7. Ne saçma ya bu dizi kaldırılmamalı bence kırgın çiçekler gibi iğrenç dizi bile tutuldu. Her sezon aynı şeyler ıyk. Ama bu dizi öylemi çok müko bence kaldırılmasın başka güne aldırıldın (hafta sonu olsun lütfenn)

  8. Bence çok güzel bir dizii ama türkler güzel dizilerden anlamadığı için bu diziden de anlamadı ve reytingler çok düştü.
    Kendini tekrarlayan aptal dizileri tercih ediyor nedense. Ben normalde hiç türk dizisi izlemem zaten bu diziyi de arkadaşım önerdi ilk gönülsüzce bakmaya başlamıştım ama sonra gerçekten izlemeye değer bir dizi olduğunu anladım çok akıcı bir dizi ve konusu çok güzel ben çok beğendim lütfen dizi kaldırılmasın. Başka güne alınabilir. (hafta sonu gibi. Öğrenci adamız şurda?)

  9. siyah beyaz aşk bitmemeli daha yeni 4 bölüm oldu ve çok izlenmesi var hiç birimiz sizi erkenden bitsin istemiyoruz siyah beyaz ask dizisini çok seviyorumm siyah beyaz ask dizisinin şikayet edilmesi gereken bisey yok çünkü her dizide olduğu gibi bu dizidede biraz gerilim var eğer o kadar çok şikayet ediyorlar bütün diziyi kaldırsınlarr SİYAH BEYAZ AŞK BİTMESİNN!!!!!

  10. Ben Azerbaycanan yaziyorum cok seviyorum bu dizi siyah beyaz ask en sevdiyim bir dizi nolursunuz bitmesin rica ederim

  11. Sakın final yapmasın çok beğendim diziyi, devamını bekliyorum, Ferhat Aslan karakteri eşi bulunmaz

  12. Bitmesin muhteşem konu farklı ve oyuncu kadrosu süper çok iyi oynuyorlar ..BİTMESİN ..

  13. Çok farklı muhteşem kadro ve oyun kalitesi süper kesinlikle kalkmasın çok üzülürüm diğer diziler hep aynı konu bir çoğu lütfen kalmasın Pazartesi’yi dört gözle bekliyoruzzzz.

  14. Bitmesin kesinlikle cok guzel anlami olmayan birsuru dizi var sacma sapan onlar kaldirilsin

    • reyting oranları düşük. Ya gün değiştirir ya da final yapar. Kampanyaya destek olun.

Comments are closed.