Siyah Beyaz Aşk Aslı Ödü Mü Ölecek Mi? Dizi Final Mi Yapıyor


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 14:19
3

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Siyah Beyaz Aşk tüm heyecanıyla devam ederken Namık Aslı’nın ölüm emrini verdi. Namık’ın gözüne girmek için yapmayacağı şey olmayan Cüneyt’i bu konuda görevlendirir. Cüneyt’ten Aslı’nın kellesini getirmesini böylece sağ kolu olabileceğini söyler.  Aslı ve Özgür kaçırılır.  Şimdi merak edilen asıl sor Siyah Beyaz Aşk Aslı öldü mü ölecek mi? Ferhat bu sefer Aslı’yı kurtarmayı başaracak mı? Yoksa Siyah Beyaz Aşk dizisinde sona mı gelindi dizi final mi yapıyor? Tüm detaylı bilgiler haberimizin devamında…


Siyah Beyaz Aşk Ayhan Dağıstan Öldü Mü? Diziden Ayrıldı Mı?


Siyah Beyaz Aşk Aslı öldü mü ölecek mi sorularının yanıtına gelmeden önce dizide son yaşananları hatırlayalım. Alı ve Ferhat aralarındaki buzdan camı eritmiş aşklarını dolu dizgin yaşamaya başlamıştır. Aslı, Ferhat’tan adeta başka bir adam yaratmış ve eski halinden eser kalmamıştır. Her şeyi yakıp geçen Ferhat Gülsüm’ü bile affetmiştir. Bu durum Namık’ın işine gelmediği için bir an önce Aslı’dan kurtulmak istemektedir. Bir sözüyle Ferhat’a bütün kirli işlerini yaptıran Namık onu kaybetmeyi göze alamaz. Onu tekrar kazanmak için Aslı’nın ölmesi şarttır. Bunun için Cüneyt’i görevlendirir. Cüneyt’in sağ kolu olması için tek ve son şansı olduğunu vurgulayan Namık amacına ulaşabilecek mi? Siyah Beyaz Aşk Aslı ölecek mi öldü mü? Siyah Beyaz Aşk finale mi gidiyor? Siyah Beyaz Aşk bitiyor mu?

Aslı ve Ferhat gözlerden uzak aşklarını korkusuzca yaşarken onlara karşı olan tek kişi Namık değildir. Cem de kardeşinin güvenliği için Ferhat’tan ayrılması gerektiğini düşünür. Her fırsatta Aslı’ya bu düşünceyi empoze etmeye çalışsa da Ferhat’ın kalbinde gizli kalan güzelliği keşfeden Aslı ondan vazgeçmeyi asla kabul etmeyecektir.

Yiğit ve Aslı’nın kaçırılması birbirlerine uzak olan iki kardeşi ilk kez omuz omza getirecektir. Bir tarafta sevdiği kaçırılan Ferhat, diğer tarafta biricik oğlu kaçırılan Yiğit… İlk kez iki kardeşi omuz omuza getirecek bu olayda Aslı ve Özgür kurtulacak mı? Siyah Beyaz Aşk Aslı ölecek mi?

 

Siyah Beyaz Aşk Aslı Öldü Mü ölecek Mi?

Pazartesi akşamları ekrana gelen başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk, geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Dizi pazartesi gibi zorlu bir günde ekrana gelmesine rağmen zirveyi zorlayan projeler arasında yer alıyordu. Söz ve Çukur gibi fenomen dizilere kafa tutan Siyah Beyaz Aşk, reytinglerde ciddi bir düşüş yaşamaya başladı. Diziye yeni oyuncular katıldı aksiyon artırıldı, Ferhat ve Aslı’nın duygusal sahnelerine daha ok yer verilmeye başlandı fakat yinede bu beklenmeyen bu düşüşün önüne geçilemedi. Aslı’nın kaçırılması ve ölüm emrinin verilmei akıllara Siyah Beyaz Aşk Aslı ölecek mi öldü mü, Siyah Beyaz Aşk final mi yapıyor sorularını getirdi. Henüz dizinin final kararı çıkmadı fakat bu düşüşle devam ederse en yakın zamanda kötü haber gelecektir.

Sizce Siyah Beyaz Aşk Aslı öldü mü ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk final yapar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz. 

3 YORUMLAR

  1. siyah beyaz aşk çok güzel bir dizi oyuncular harika,Aslı Ferhat uyumu mükemmel mutlaka devam etmeli

Comments are closed.