Siyah Beyaz Aşk 22 Ocak Çalan Aşk Sana Benzer Şarkısı Ve Sözleri


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 23:02
1

Siyah Beyaz Aşk 22 ocak çalan şarkıyı geceye damga vurdu. Siyah Beyaz Aşk 14. bölümde hapishaneden kurtulan Ferhat karanlık dünyasının içinde Aslı’nın zarar görmesini istemez. Ve onu bu kötülüklerden korumak için hayatından uzak tutma ister. Aslı’ya kendisine iyilik yapmak istiyorsa ondan uzak durmasını söyler. Tamda bu duygusal sahneler yaşanırken arka fonda Koray Avcı’nın seslendirdiği Aşk Sana Benzer isimli şarkı çalmaya başlar. İşte  Siyah Beyaz Aşk 22 Ocak pazartesi çalan Aşk Sana Benzer şarkısı ve sözleri…


Siyah Beyaz Aşk Ayhan Kim? Gerçek Adı Ne


Geride bıraktığımız hafta Ferhat abisi ve Aslı’nın çabaları sonucunda serbest kalır. Hapiste aynı koğuşta kaldığı Azad, Ferhat’tan Ayhan’a götürmesi için bir mektup verir. Ferhat emaneti sahibine ulaştırdığında aslında kendi ölüm emrini verdiğinin farkında değildir.

Böylesine tehlikeli bir hayatın için Aslı’ya zarar gelmemesi için en doğru karar ondan uzak kalkmaktır. Fakat Aslı zorluklardan kaçan birisi olmadığı için Ferhat’ın yanında olmaya devam edecektir. Siyah Beyaz Aşk 14. bölümde çalan şarkı Alı ve Ferhat’ın imkansız aşklarını en güzel şekilde izleyenler yansıttı. İşte Siyah Beyaz Aşk 22 ocak çalan şarkı.

Siyah Beyaz Aşk 22 Ocak Pazartesi Çalan Şarkı

Bir gün çıkıp gel uzak yollardan
Benim can yaramı sarmak için
Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer
Benim can yaramı sarmak için
Çünkü derin bir nefes ki aşk sana benzer

Gökte parlayan ay kalpte
İncinen söz çölde
Işıldayan su sana benzer
Hoyrat bir aşk içinde
Yandım çok zaman
Söyle koca bir hayat nasıl geçer
Senle gecen her ömür sana benzer
Şimdi söyle bu hayat nasıl geçer
Sensiz geçen her ömür küle benzer
Gökte parlayan ay kalpte
İncinen söz çölde
Işıldayan su sana benzer

Siyah Beyaz Aşk 22 Ocak çalan Aşk Sana Benzer Şarkısı

Comments are closed.