Sıfır Noktası Dizisinin Konusu Nedir?


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 15:48
0

Sıfır Noktası bir hokey takımının başarıya ulaşma hikayesini konu edinecek. Genç oyuncular ve dinamik yapım ekibi ile şimdiden adından söz ettirmeye başlayan bu dizide yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturmaktadır. Yönetmenin daha önce oluşturduğu dizilere ve filmlere bakıldığı zaman başarısını ispatladığı net bir biçimde görülmektedir.

Hokey takımının başarıya ulaşma hikayesi ve gençlerin dinamik hayat tarzını konu alan bu dizide siz de kendi hayat mücadelenizden benzer noktalar bulabilirsiniz. Günlük hayatın sıkıntılarından kaçınmak için en uygun yapımlardan biri olacağı iddia edilmektedir. Kalitenin oldukça yüksek olmasına rağmen bitirilmek zorunda kalınan yapımlar göz önünde bulundurulduğu zaman Sıfır Noktası’nın tutup tutmayacağı konusunda da endişeler devam etmektedir.

Oyuncu Kadrosu Hakkında İnceleme

Hilmicem İntepe ve Eslem Akar gibi genç isimlerin başrollerde yer aldığı bu dizide yönetmenden yayın ekibine kadar oldukça hassas bir sistem oluşturulmuştur. Oyuncu kadrosunda Hilmicem’in bulunmasını eleştiren bir grubun olduğu da dile getirilmelidir. Bodrum Masalı dizisinde başarılı bir performans sergileyen İntepe bazı gruplar tarafından Survivor oyuncusu olarak nitelendirilmekten kurtulamamıştır.