Sıfır Noktası Dizisinin Adı Değiştirildi! Tek Yürek Dizisi Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 11:42
0

Trt ekranlarında yeni yılın ilk ayında izleyici ile buluşması beklenen dizi için sürpriz karar!

Trt’de yayınlanacak dizinin adı ilk önce Sıfır Noktası olarak açıklanmıştı. Ancak önemli bir değişikliğe gidilerek dizinin adı değiştirildi.

Sıfır Noktası dizisinin adı Tek Yürek olarak değiştirildi.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Trt ekranlarında yayınlanacağı kesinleşen dizinin yayın günü ise henüz belli değil. Tek Yürek dizisinin 2019 yılının Ocak ayı içerisinde izleyici ile buluşması bekleniyor. Dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Tek Yürek dizisi ne zaman başlayacak? Tek Yürek dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Tek Yürek dizisi konusu ne? Tek Yürek dizisi hangi gün? Tek Yürek dizisi yayın günü ne? Tek Yürek dizisi hangi kanalda? Tek Yürek dizisi gerçek mi?

TEK YÜREK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Tek Yürek dizisinin başrol oyuncuları arasında Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik gibi isimler yer alıyor.

TEK YÜREK DİZİSİ YÖNETMENİ KİM?

Degas Film tarafından hayata geçirilen ve çekimleri tam gaz devam eden Tek Yürek dizisinin senaryosunu ise Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli kaleme alıyor.

Tek Yürek dizisinin yönetmen koltuğunda tecrübeli isim Mehmet Ada Öztekin oturuyor.

TEK YÜREK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Sokaklardan buz pistlerine uzanan gençlerin etkileyici öykülerine yer verilecek.

8 yıl önce Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki buz pistine gelenlere rahatsızlık veren sokaklarda yatan bir grup genci topluma kazandırmak için harekete geçmişti.

Örnek bir davranışa imza atan başkan, vatandaşların sürekli şikayet ettiği, kendilerini toplumun dışına itilmiş hisseden gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımı kurmuş ve bu özel takım da büyük takımları eleyerek Avrupa Şampiyonu olmuştu.

İşte bu başarı öyküsü yakında Tek Yürek dizisiyle seyirci karşısında olacak.

TEK YÜREK DİZİSİ KİM KİMDİR?

Tayanç Ayaydın’ın buz hokeyi takımının koçu Mahir rolüne hayat verdiği dizide Vildan Atasever ise Mahir’in aşık olduğu mahalle kuaförü İlknur rolünü canlandırıyor. Vildan Atasever’in rolüne hazırlanmak için bir kuaförde özel eğitim de aldığı biliniyor.