Shin Ye Eun, GOT7 Jin Young ile Aynı Dizide Oynayacak


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 00:00
0

GOT7 grubunun üyelerinden biri olan Jin Young’un bir dizide başrol alacağı açıklanmıştı. Fakat dizi hakkında başka açıklamalar yapılmamıştır. İlk olarak dizide Jin Young’a dağılan SISTAR grubunun üyelerinden olan Dasom eşlik edecek denilmişti. Fakat bugün yapılan açıklamaya göre dizide Shin Ye Eun yer alacak. Dizinin ismi That Psychometric Guy olarak belirtildi. That Psychometric Guy dizisinin 2019 yılının başında başlaması beklenmektedir. Dizisinin tvN kanalında yayımlanacağı bilinmektedir ama henüz dizinin kaç bölüm olacağı ve hangi gün yayımlanacağı belirtilmemiştir.

That Psychometric Guy dizisinin konusu ne olacak?

That Psychometric Guy Kore dizisinin konusu isminden de anlaşılacağı gibi psikometrik yetenekleri olan bir adam üzerinedir. Lee An bu yeteneklere sahip kişidir. Çoğu psikometri konularından farklı olarak Lee An dokunduğu kişinin hafızasına erişebiliyor. Yani tam anlamıyla onu okuyor. Bu yeteneğinin farkında olan Lee An onu kötü insanları bulup yakalamak için kullanmak istemektedir. Fakat bir sorun vardır. Bu yeteneğe sahip Lee An beklenenin aksine pek zeki sayılmamaktadır.
Yoon Jae In geçmişine ait bir yara izi taşımaktadır. Bu iz fiziksel değildir ve böylece izi çok iyi saklamıştır. Fakat Lee An ile tanışınca bazı şeylerde değişimler yaşandığını farkedecektir. Bu ikili beraber çalışıp davaları çözmek için uğraşacaktır.

Oyuncuları tanıyalım

Jin Young: Jin Young dizide Lee An karakterini canlandırmaktadır. Jin Young aslında Kore’nin ünlü gruplarından biri olan GOT7’ın üyesidir. 22 Eylül 1994 tarihinde doğmuştur. İlk olarak 2012 yılında Dream High dizisinin 2. sezonunda yer almıştır. The Legend of the Blue Sea dizisi de popülerliğinin artmasını sağlayan yapımlardan biri olmuştur.
Shin Ye Eun: Shin Ye Eun dizide Yoon Jae In karakterini canlandırmaktadır. 18 Ocak 1998 tarihinde doğmuştur. Kendisi ilk olarak 2018 yılının Temmuz ayında bir web drama (internet dizisi) olan A-TEEN’de oynamıştır. That Psychometric Guy, Shin Ye Eun’ın ilk başrol deneyimi olacaktır.

Dizide yer alacak diğer isimler henüz açıklanmadı. That Psychometric Guy Kore dizisinin yönetmeni Queen In Hyeon’s Man, Vampire Prosecutor ve A Korean Odyssey dizilerinden de bilinen Kim Byung Soo’dur. Kadrosu ve yönetmeni ile That Psychometric Guy, 2019’un popüler yapımlarından biri olacaktır.