Seven Ne Yapmaz Ne Zaman Başlayacak? Dizi Ne Zaman Yayınlanıyor?


Güncelleme: 24 Ağustos 2017 : 23:31
27

Seven Ne Yapmaz ne zaman başlıyor? Seven Ne Yapmaz dizisi hangi günler yayınlanıyor? Seven Ne Yapmaz tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Seven Ne Yapmaz dizisi ne zaman başlayacak?

Atv ekranlarında yaz sezonunda içimizi ısıtacak bir dizi daha başlıyor. Dizilerindeki başarısı ile bilinen Atv, yeni bir dizi projesini daha izleyicilerine ulaştıracak. Bir zamanlar yayınlanan ve çok sevilen Sevdaluk dizisi gibi Atv ekranlarında da bir Karadeniz dizisi başlayacak.

Karadeniz’in eşsiz güzelliğini ekranlara taşıyacak olan dizi için Yusuf Çim ve Seren Şirince ile anlaşma yapılırken dizinin başlama tarihi de kesinleşmeye başladı. Cast çalışmaları ve senaryo hazırlıkları bitirilen dizinin çekimlerine de başlandı. Dizinin Temmuz ayı içinde Atv ekranlarındaki yerini alması bekleniyor.

Sezon dizilerinin bazılarına final yaptıran bazılarına da yeni sezon onayı veren Atv, yeni dizisi Seven Ne Yapmaz’den oldukça umutlu görünüyor. Dizinin yüksek reyting oranlarına sahip olması durumunda yeni sezonda da uygun bir gün bulunursa dizi devam edebilecek.

Seven Ne Yapmaz dizisi, 6 Eylül Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizi, eğer bir aksilik yaşanmazsa Çarşamba akşamları Atv ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Siz dizinin hangi günler yayınlanmasını istersiniz? Sizce Seven Ne Yapmaz dizisi için en uygun gün hangisi? Dizi ile ilgili tüm düşüncelerinizi yorumlar kısmında yazabilir ve bizlere ulaştırabilirsiniz. Diziler hakkında en güncel bilgiler için bizi takipte kalın!

Seven Ne Yapmaz Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Seven Ne Yapmaz Nerede Çekiliyor? Seven Ne Yapmaz Dizi Seti Nerede?

27 YORUMLAR

  1. Gerçekten diziyi çok merakla ailece bekliyoruz, oyuncularıda kendini beğendiren oyuncular, umarim dizi yüksek ratinglere ulaşacaktır, biz Türkmenistanlılara en uygun gün cumaertesi gündür ve bugün yayınlanması bizi çok hoşnut eder teşekkür ederiz , diziyi bekliyoruz

  2. pazartesi seven ne yapmaz cumartesi kırgın
    çiçekler pazar aşk ve mavi aynen öyle olsun…

  3. Bu dizi çok güzel olacak başrol oyuncularını çok seviyorum lütfen dizi cuma günü oynasın

Comments are closed.