Seven Ne Yapmaz Dizisi Tuttu mu İzlendi mi Final mi Yapacak?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 14:16
7

Atv ekranlarının yeni dizisi Seven Ne Yapmaz izlendi mi? Seven Ne Yapmaz reytingleri nasıl? Seven Ne Yapmaz tuttu mu?

Yusuf Çim ve Selen Şirince’nin başrolleri paylaştığı Seven Ne Yapmaz dizisi için hazırlıklar uzun süre öncesinde başlamıştı. Dizinin tanıtım fragmanları uzun süre önce yayınlanmaya başlamış ve izleyici diziye hazır hale getirilmişti.

Son zamanlarda artış gösteren aşk ve komedi karışımı diziler, izleyicilerin büyük beğenisi topluyor. Atv de bu nedenle bu dizinin girişiminde bulundu. Çarşamba akşamları izleyici ile buluşması kararlaştırılan dizi, ilk bölümüyle umut vaat eder bir yapım olacak gibi göründü.

Seven Ne Yapmaz dizisine benzer diziler daha önce de ekranlarda olmuştu. Konu ve senaryo olarak bazı dizilere benzer görülse de oyuncuların performansları ile dizi ömrünü uzatabilir.

 

Seven Ne Yapmaz dizisi ilk bölümüyle çok sevildi. Ancak zamanla dizinin olay örgüsü ve senaryosu aynı konu üzerinde yoğunlaşırsa izleyici diziden sıkılabilir. Çünkü karmaşık bir olay örgüsüne değil çok sade bir olaya yer veren dizi, zamanla kendini tekrar edebilir.

Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin karşısına aynı gün yayınlanan daha iddialı bir yapım gelmesi de dizinin işini zorlaştırabilir. Birçok dizinin rekabet ortamında kaybolup gittiği son dönemlerde Seven Ne Yapmaz’ın da böyle bir sonu olması izleyiciyi çok üzecektir.

Sizce Seven Ne Yapmaz nasıl bir dizi? Seven Ne Yapmaz dizisini beğendiniz mi? Diziyi izlemeye devam edecek misiniz? Dizi ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=0lMmXmpjjbY

7 YORUMLAR

  1. Dizi çok iyi hissini geçirtiyo,çok severek begenerek izliyruz tüm akrabayla , çok yakişiyolar lutfen çabuk final olmasin

  2. Dizi koyluk de olsa çok iyi hissini geçirtiyo,çok severek begenerek izliyruz tüm akrabayla , çok yakişiyolar lutfen çabuk final olmasin

  3. Senaryosu çok basit.Klasik ve demode.Başrol oyuncuları ise birbirine hiç yakışmıyor.saçma bir dizi.

  4. Güzel bir dizi eski türk filmlerinde benzediği sahneler var esprili bazı yerlerinde komik sevimli

Comments are closed.