Seven Ne Yapmaz Recep Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 00:58
0

Seven Ne Yapmaz dizisindeki Recep karakterini kim canlandırıyor? Seven Ne Yapmaz Recep kim? Seven Ne Yapmaz dizisinde Recep karakterini canlandıran Sertan Erkaçan hakkındaki bilgilere sizler için ulaştık.

Atv ekranlarının yeni dizisi Seven Ne Yapmaz, oldukça büyük bir oyuncu kadrosu ile birlikte izleyicisi ile buluştu. Dizide en çok dikkat çeken karakterlerden birisi de Recep karakteri oldu.

Yusuf Çim ve Seren Şirince’nin başrolleri paylaştığı dizi eğlenceli konusu ile büyük beğeni topladı. Seren Şirince’yi düğün masasında bırakıp kaçan Yusuf Çim’in daha sonra yaşadığı zor durumları ekranlara getirecek olan dizide Recep karakterini SertanErkaçan canlandırıyor.

Seven Ne Yapmaz Recep Kimdir? (Sertan Erkaçan Kimdir?)

 

1987 doğumlu olan genç oyuncu Müjdat Gezen Sanat Akademisinde oyunculuk dersi almıştır. 2009 yılında yayınlanan ve dönemin en çok sevilen gençlik dizilerinden birisi olan Es Es’te rol alarak televizyon hayatına atılmıştır.

 

Sertan Erkaçan, 2013 yılında Adını Kalbime Yazdım dizisi ile birlikte yeniden karşımıza çıkmıştır. Ardından Acil Aşk Aranıyor dizisinde de rol alan oyuncu en son erken final yapmak zorunda kalan dizi Kaçın Kurasında rol almıştır.

Sertan Erkaçan Melis Bayatoğlu ile evlenmiştir. Mutlu bir beraberliği olan oyuncu, birçok dizi teklifi alsa da Seven Ne Yapmaz dizisindeki Recep rolünü kabul etmiştir.

Siz dizideki Recep karakterini beğendiniz mi? Sizce Recep karakteri dizide olmalı mı? Sertan Erkaçan’ın oyunculuk performansını beğeniyor musunuz? Fikirlerinizi bekliyoruz.