Seven Ne Yapmaz Aliye Kim? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 25 Ağustos 2017 : 13:07
0

Seven Ne Yapmaz dizisindeki Aliye kim? Seven Ne Yapmaz dizisinde Aliye rolünü kim canlandırıyor? Seven Ne Yapmaz Aliye gerçek adı ve hakkındaki tüm bilgiler?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Seven Ne Yapmaz yeni sezona güzel bir giriş yaptı. Uzun süredir ekranlara gelmesi beklenen dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi çekti.

Seven Ne Yapmaz Mehmet Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu <<<tıklayınız

Seven Ne Yapmaz dizisindeki Aliye karakteri de izleyicilerin dikkatini çekti. Biz de Aliye karakterini canlandıran Leyla Kader İlhan hakkındaki tüm bilgiler sizler için haberimizde.

Seven Ne Yapmaz dizisinde Aliye karakterini canlandıran Leyla Kader İlhan, Samsun doğumludur. 47 yaşında olan oyuncu, yaşına rağmen oldukça genç görünmektedir.

Leyla Kader İlhan, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Uzun yıllar boyunca tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu 2014 yılında televizyon dizilerinde de rol almaya karar vermiştir.

Aşkların En Güzeli, Senden Bana Kalan, Hayat Yolunda gibi yapımlarda rol alan oyuncu asıl tanınırlığını ise en son rol aldığı Kara Yazı dizisi sayesinde kazanmıştır. Kara Yazı dizisinde Haluk Bilginer, Ushan Çakır, Emre Kınay ile birlikte rol almıştır. Kara Yazı dizisindeki Esma karakteri sayesinde büyük ilgi çekmiştir.

Leyla Kader İlhan, Seven Ne Yapmaz dizisinde de Aliye karakteri ile izleyicilerden tam not aldı. Siz ünlü oyuncu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizide ünlü oyuncuyu beğendiniz mi? Aliye karakterini dizide sevdiniz mi? 

Seven Ne Yapmaz Arzu Kimdir? Gerçek İsmi ve Biyografisi <<<tıklayınız