Seven Ne Yapmaz Nazlı Kim Gerçek Adı Sevgilisi (Seren Şirince)


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 23:19
0

Televizyon ekranlarında yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan Seven Ne Yapmaz dizisinin oyuncu kadrosu netleşti. Oyuncular arasında zarafetiyle dikkat çeken ve Nazlı karakterine can veren oyuncu kim? Gerçek adı nedir? İşte tüm ayrıntılar.

Atv ekranlarında yerini alan Seven Ne Yapmaz dizisinde Nazlı kimdir? Gerçek adı ve oynadığı diziler hayatı hakkında kısaca bilgi vermek istiyoruz.

Seven Ne Yapmaz dizisinde Nazlı karakterinin gerçek adı Seren Şirince’dir. Küçük yaşlarda tiyatroya başlayan oyuncumuz Rüçhan Gürel’in eğitimleriyle kendisini alanında geliştirmiştir. Daha sonra gelen tekliflerle 2012 yılında Araf Zamanı isimli filmde ve daha sonra 2013’te Aşk Emek İster isimli dizide oynamıştır.

2014 yılında Talimhane Tiyatrosuna profesyonel olarak giriş yapmıştır. Eti’nin Benim O reklamında oynamıştır. 2015 yılında yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül kararakterini canlandırmıştır. Dizi final yaptıktan sonra aynı dizinin devamı olan İlişki Durumu Evli dizisinde yine Ayşegül karakterini canlandırmıştır.

Güzel oyuncunun oynadığı diziler kısaca şöyledir; Araf Zamanı, Aşk Emek İster, İlişki Durumu Karışık, İlişki Durumu Evli gibi dizilerde oynamıştır.

Seven Ne Yapmaz Seren Şirince Nazlı Kimdir?