Sev Yeter 16 Ekim Sali Özeti Fragmanı 87. Bölüm Neler Olacak


Güncelleme: 16 Ekim 2018 : 14:26
0

Sev Yeter dizisi 16 Ekim fragmanı 87. bölüm özeti ve neler olacağı hakkında bilgileri sitemizden takip edebilir ayrıntıları mesaj bölümünden yazarak bizlere iletebilirsiniz. Bugünkü bölümde Raman ve Bayan Bhalla İşitanin üzerine gidiyor.

Adi Eve geleceğini fakat İşita’nın ondan özür dilemesi gerektiğini söylüyor. İşita güne başladığında Raman’ın eve gelmediğini yatağında olmadığını fark ediyor. Raman kendisine sinirli olduğunu düşünüyor ve o arada Rinki ve Simmi’nin Lohri hakkında ileri geri konuştuğunu duyuyor. Işita ortada Kara bulutların olduğunu ve herkesin üzgün olduğunu görünce Adi’den özür dilemeye karar veriyor.

Adi evdeki herkesin kendisine iyi davrandığını söylüyor fakat işita teyze hem anneme Hem babama iyi davranmıyor diyor bu yüzden özür dile aksi halde o eve gelmeyeceğim diyor. İşita ise Roma’nın resmine bakarak benden özür dileme mi istemiyorsun fakat ben Ruhi için özür dilerdim şimdide abi için özür dileyeceğim diyerek özür dilemesi gerektiğini kendi kendine dile getiriyor.

Amma pongal şenliğini hazırlanırken bu arada Appa’ya işita ve Mihika için altın zincir alması gerektiğini söylerken Appa alacağını söylemedi üzerine Appa fazla parayı nereden bulacağını sorar.Vandu Appa’ya gelen parayı bilir fakat Hatta ondan bu durumu anlatmasını ister.

Daha önce işita nin kendisi için aldığı yüzüğü aba bozdurarak Mihika ve İşita için altın zincir Almayı düşünür damatlara ise gömlek alacaktır. Raman gelmeden İşita Adıyı getirmek için yola koyulur fakat tam çıkacakken Adı,Şagun, Bella yıl karşısında görünce şok olur. İşita şagundan özür dilemek için ilerlerken birden Raman İşita dan Adı adına özür diliyor. Adi bu duruma kızıyor ve annesi ile tartışmaya giriyor. Şagun ise İşitanin kendisi için fedakarlık var yaptığını söylüyor ve herkes duruma bak ha kalıyor.

Diğer taraftan ise Appanin Parmağındaki yüzüğü görunce merak ediyor. Appa dolaba koyduğunu ve Amma için elinden geleni yapacağını söyler.Ruhi ise İşitanin mutsuz olduğunu görünce onu sevdiğini dile getiriyor ve o sırada Raman bu olaya dahil oluyor.

Ashok ve Mihikaile pongal etkinliğine katılıyor. Mihika Vahdu ya bugün Ashok tan intikam alacağını söylüyor.. Mihika Ashok için çok acı yemek yapıyor. Ashok ise yemeklerin harika olduğunu söyleyip yemeye devam eder.  Daha sonra hava almak için baska bir yere geçer ve orada içkisini yudumlar. O arada Mühür ile karşılaşır ve onu tebrik eder fakat henüz olayın netlesmedigini dile getirir. Mihir Mihikayi Vandu ile gülerken görür.Adi şenliğe gitmeyeceğini dile getirirken Şagun kırmızı bir kıyafet giyer ve gitmek için yola koyulur.

[kirmizitext]Sev Yeter 17 Ekim Çarşamba Özeti Neler Olacak 88. Bölüm Fragmanı[/kirmizitext]