Sev Yeter 17 Ekim Çarşamba Özeti Neler Olacak 88. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:15
1

Bu Haftaya yine üzüntülü başlayan Rumi Sev Yeter 17 Ekim Çarşamba 88 bölümde yine morali bozuk. Appanin ise maddiyat belini bukmuştür. Tandon üzerini değiştirerek partiye gider. İşita ile Raman’ın dansları ise göz alıcıdır.

Adi nin kulaklığını pompa istasyonunun yanında görünce artık gerçeğe bir adım daha yaklaşarak Shagun’un İşita ile Raman in arasını açmayı istediğini artık anlamıştır. Tam bunları düşünürken yakınımda Shagun’un olduğunu düşünerek utanması gerektiğini söyler. Fakat Bunu duyan Shagun değil Ruhidir. Ruhi hisse Adiden böyle bir şeyi neden duyduğunu sorar. Adi ise İşita nin kötü biri olduğunu söyler. Shagun ise Raman ve İşitanin kendinden bahsettiklerini duyunca çok sinirlenir.

Bu arada arkadaşım daki dövmeyi gören adi Kendisi de yaptırmak ister. Buna karşı çıkan Adinin annesi sonunda ikna olur. Adi dövme yaptırırken R harfli ve kalpli bir dövme yaptırır. Evdekiler bunu tuhaf karşılasa da artık dövme yapılmıştır. İşita Ne oldu da bırakıp gittiği çocuk için dövme yaptırdı Neden bunu yaptırdı ki diyerek Ruhi kasteder. Raman daha önce bunu senden istemişti fakat yaptırma Mıştım Şimdi ne oldu da o dövmeyi yaptırdın deyince Shagun ağlamaya başlar.

Appa ise zor ve sıkıntılı günler geçirmekte maddi açıdan kendi oldukça yıpranmış olsa da bunu kimseye belli etmemek de kararlıdır.İsita Raman’ın yanına hevesle gitse de Raman o arada işi vardır. Meşguliyeti bittiğinde ise ışıklar sönmüştür. Ruhi yi, Shagun yine tuzağa düşürerek Ruhi’nin odasına girer. Karanlıkta kimin olduğunu bilemeyen Roman Işıklar yandığında Shagun u karşısında görünce şok olur. İşita işe Shagun a iyice diş biler. Shagun un rol yaptığını anlar. Raman da artık duruma hâkimdir. Ve aralarındaki Bu bağı kimsenin koparan olmayacağını söyleyerek ona akşam yemeğine çıkmayı teklif eder.İsita çok mutlu olmuştur.

Appa maddi sıkıntısı olduğunu kimseye söylemez ken Raman Bankadan gelen telefonla her şeyi öğrenir. Bankadan gelen telefonda Appa nin Kredi çekmek istediğini söylerler. Raman ise düşünür taşınır ve Appa ya yardım etmek için bir plan yapar. Direkt para versem kabul etmez diye düşünerek şirkette muhasebeci olarak alır. İlk başta bu teklife sıcak bakmayan Appa daha sonra kabul eder ve maddi açıdan biraz daha genişlemesine bu iş vesile olur.

Bu arada Rumi artık hiçbir şartta Baba olamayacağını öğrenir ve bunu kimseye söylemez herkesten saklar. Serika İlahi adalet der ve onu üzüntüye boğar.İşita hafta sonu ruh ile birlikte olabilmek için tüm randevularını iptal etmiş olsa da Ruhi Shagun ile gitmek istediğini söyler. İşita Ruhiyi tuzağına düşürecek endişesiyle Üzüntüye kapılır.

https://www.youtube.com/watch?v=rEnXL7iBNS4

 

Comments are closed.