Sev Yeter 11 Ekim 84. Bölüm Özeti-Mihir’den Mihika’ya: Seni Çok Sevmiştim


Güncelleme: 10 Ekim 2018 : 09:12
0

Sev Yeter 11 Ekim 84. Bölüm özetini yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Sev Yeter heyecan dolu bölümleriyle devam ediyor.Yeni yıl kutlamasında bir anı kalması için herkesi resim çektirmeye çağırırlar.

İşita’da Adi ile birlikte resim çektirmek için giderler. Fakat Adi’nin mutsuz olduğunu gören İşita annesinde resme dahil olması halinde Adinin mutlu olacağını düşünür, ve Shaguna Adi senide yanında görmek istiyor der. Shagun konu Adi olunca hiç itiraz etmeden teklifi kabul eder ve oğlunun yanına geçer.

Ayrıca Işitanın bu ince düşüncesi Ramanın hoşuna gider. Ramanda fotoğraf çekinmek için hemen oğlu Adinin yanına geçer ve onu operek biraz gülümse bu anı herzaman hatırlayağımızı söyler.

Bu sırada shagun bu anı fırsat bilip Adiyi diğer yanağından öper. Bunlar gerçekleşirken shagunun aklından geçen Adinin mutluluğu değil aslında Ramana dahada yakın olduğu ve onu elde edeceği düşüncesidir. Sev Yeter 11 ekim 84. Bölüm, devamı aşağıda.

Mihir ise kutlamada içkiyi fazla kaçırıyor ve alkolünde etkisiyle Mihikaya onunla 4 yıl boyunca çıktığını soyleyerek kolundan tutuyor. Bu sırada Mihika öfkeleniyor ve Evli bir kadının kolunu nasıl tutarsın diyerek sert çıkıyor. Mihir Mihakaya mutlu olmadığını bildiğini söylüyor. Bu sırada tartısmayı gören Vandu Mihika ve Mihirin yanına gelip ortamı sakinleştirmeye çalışır. Mihir alkolunde etkisiyle Mihikaya “Seni çok sevmiştim sen beni hiçmi sevmedin” diyerek mihikayı yaralar.

Sev Yeter 11 Ekim 84. bölüm özeti devamı

Mihika bu mihirin bu kelimelerinden sonra orada duramaz ve yanlarından ayrılır. Bu sırada vandu’da mihikanın peşinden gider. Çünkü mihikanın yalan söylediğine emindir. Doğruyu söylemesi için Mihikayı tuvalete kitler. Mihika bu sırada içerde rahatsızlanır vanduya kapıyı açmasını söyler. Fakat vandu doğruları söylemeden kapıyı açmayacağını söyler.

Mihika iyice rahatsızlandığını hissedince doğruları anlatacağını kabul eder. Vanduda hemen kapiyi açar. Davanışlarının neden olduğunu Ashokun şantajlarını Mihirin öldürüleceğini Evlenmeseydi Ruhinin velayetinin tehlikeye düşeceğinden bahseder. Vandu bunları duyduktan sonra gözleri dolar. Mihika ise bunu kimseye anlatmamasını söyler. Sev Yeter 11 Ekim 84. Bölüm özeti hızla devam ediyor.

Mihika kendini kötü hissetmeye başlar ve kutlamadan ayrılmak ister. Kutlamada Dans başladığı sırada ashok ile birlikte oradan ayrılır. Bunu gören Mihir kendini dahada kötü hissetmeye başlar.

Dans sırasında Raman ve işita dans ederken Adi ve Şagun dans etmekteydi. Tabi dans sırasında çiftler eş değiştirir ve Ramanla Şagun dans etmeye başlarlar. Bunu gören Adi Annesinin Ramanla dans ettiğini görünce sevinir. Çok geçmeden yeni yıla girilir herkes sevinçle alkışlarken kutlamada bir sürpriz daha vardır. 11 Ekim 84. Bölüm Özetine devam ediyoruz. İşita raman için evlilik yıl dönümü sürprizi yapmıştır.

Bunu gören Raman iyice şaşırır ve işitaya ne olduğunu sorar. İşita ise hersey Adi için diyerek Ramanın kendisi için verdiği küpeleri Şhaguna vermesi için ramana veriyor Raman ise küpeleri Şhaguna teslim ediyor. Önce Adi sonra Annesi Şhagun bu olaydan ötürü mutlu oluyorlar. Şhagun bir telefon alıyor ve annesinin hastalandığını öğreniyor bunu öğrenir öğrenmez Şhagun gideceğini söylüyor.

Mihir bu sırada Adiye ne olacağını soruyor. Raman ve işita ise Adiye sahip çıkarak Shaguna adinın onlarla kalacağını söylüyor. Fakat Shogun gene rahat durmuyor annesi hasta iken bile Adi’ye işita hakkında yerli yersiz şeyler söylüyor. İşitaya karşı kışkırtıyor. Adi ise Shagunun dolduruşlarına gelerek intikam düşüncesine giriyor. İşitada bir yandan Adinin gönlünü kazanmaya çalışıyor. Sev Yeter 11 Ekim 84. Bölüm özeti devam ediyor.

Raman adinin yanında olmasından çok mutludur. Onunla birlikte çeşitli işler yaparak onu dahada heveslendiriyor. Adi ve Ramanı gören Bayan Bhalla ve Simmi onları böyle gördükçe dahada sevinirler.

İşita ve vandu alış veriş merkezine giderler bu sırada  araç parkı yüzünden Suraj bekçiyle kavga etmeye başlar. Tam ortalık kızışacak iken Mihika Surajı tutar ve durmasını söyler. Suraj mihikaya sert çıkışta bulunur bu sırada vandu gelir ve suraja bağırmaya başlar. 11 Ekim 84. Bölüm özet hızla devam ediyor.

Mihika işitanın aşhok ve surajla konuşmamasını ve kendisinden nefret etmesini istiyor. Raman ise oğlu adi için İşitayla konuşuyor ve ona baba diyebilmesi için ne kadar yakın olduğunu söylüyor.

İşita Adiyi kazanmak için akşam uyumadan ona hikaye okuyor fakat adi ışığı kapatıp dışarı çıkmasını istiyor. Bana üzülen işita dışarı çıkıyor. Tam o sıradan Raman işitayı ağlarken görüyor ve ne olduğunu soruyor İşita ise olanları anlatıyor.

Raman ise İşitayı teselli ederek Adiyi kazanacağını onu çok sevdiğini bildiğini söylüyor. Adi Şhagunla konusuyor ve evdeki olan biteni anlatıyor. Şhagun ise İşitayı evden atacağını ve uslu durmasını söylüyor. 11 Ekim 84. Bölüm özeti sona erdi. 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özetini okumak için [kirmizitext]BURAYA[/kirmizitext] tıklayınız.