Sev Yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm Özeti-Adi Hastanede Kendine Gelir!


Güncelleme: 10 Ekim 2018 : 09:10
0

Sev Yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özetine geçmeden önce önceki bölümden birkaç sahneyi hatırlayalım. Adinin İşitaya olan nefreti ve Shagunla birlikte onu evden attırma düşüncesi bu bölümde İşitanın başına iş açmaktadır. Adi ilerji için kullandığı ilaçları işitanın hatırlatmasında sonra Bhellanın ilaçlarını içer. Bu sırada herkes Ramanın Rinki için verdiği partide eğlenmektedir. Sev Yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özetimiz başlıyor.

Adi içtiği ilaçlardan ötürü rahatsızlanıyor bunu duyan Raman veişita adinin yanına gidiyor. Adi ise İşitaya iftira atarak İlaçları işitanın verdiğini söylerken bayılıyor. Bir panik havasında Adiyi hemen hastaneye kaldırıyorlar. Fakat ortada bir sorun vardır. Doktor Adi’nin tedavisi için Adinin varislerinden imza gerektğini söylüyor. Raman ise doktorun bu cevabına ben babasıyım nereye imza atmam gerek diyerek doktora cevap veriyor.

Fakat doktor yasal varisinin Ashok ve Khanna olduğunu söyleyince Raman doktora bağırmaya başlıyor ve ashokun hemen gelmesini istiyor. Sev Yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özeti bitmedi. Devamı aşağıda…

Raman apar topar ashokun evine gidiyor ve Adi’nin tedavisi için imza atması gerektiğini söylüyor fakat Ashok Adinin onun oğlu olmadığını ve onun soy adını taşımasını istemedğini söylüyor. Bunları duyan raman ashoka yalvarmaya baslar ancak Ashok geri adım atmaz. Raman tam hastaneye donerken Mihika ashoka Ölüm döşeğindeki bir çocuga neden yardım etmiyorsun diyerek ashoka vicdan yapar.

Duygusuz ve tepkisiz olan Ashok düşünür ve bir şartla yardım edeceğini söyleyerek Mihakaya bir kaç belge verir ve bunları imzalarsan Adiyi kurtaracağını söyler. Mihika’da konu adi olunca el mahkum kağıdı imzalıyor. Sev yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özeti Adi kurtulacak mı?

Ashok Adinin rahatsızlanmasını fırsat bilip Ramanın üzerine dahada fazla geliyor ondan imza için Şirketi 3 adet projesini istiyor Raman ise kabul ediyor Ashok ise Mihikanın belgeleri imzalaması ve Ramanın 3 projesini vereceği sozunu aldıktan sonra Adinin tedavisi için imza atıyor. Ah adi İşitayı suçlamak için babanı da zor duruma soktun. 85. Bölüm devam ediyoruz .

Doktor tedaviyi uygular ve adi kendine gelir fakat sadece bir kişinin görüşmesine izin verilir. Görüşecek kişide tabiki babası ramandır. Sev Yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özeti hızla devam ediyor.

İşita, Adinin hastalanmasından dolayı zan altında kalır ve Bhalla tarafından suçlanmaya başlar. Bunu gören Raman Bhallaya kızmaya başlar. Adi kendine dahada gelince annesini arar ve yine detaylı rapor vermeye başlar. Ona haklı olduğunu evdeki herkesin onu sevdiğini söyler. Shagun ise oğlunun dahada ileri gitmemesini dikkatli olmasını soyler. Sev Yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özeti devam ediyor.

Adi buna karşılık olarak İşitayı evden kovup Raman la birlite beraber yaşayacaklarını söyler. Ashok Mihikayla beraber olmak istiyor. Anca Mihika buna karşı çıkıyor Ashok Mihkanın imzaladığı kağıtları gösteriyor. İşita Adinin hastalanmasından Kendini sorumlu tutar. Raman ise İşitaya Annesinin laflarına takılmaması gerektiğini söyler ve kaza olduğunu dile getirir. Sev yeter 12 Ekim Cuma 85. Bölüm özeti sona ermiştir. Sev Yeter 15 Ekim 86. Bölüm özeti için [kirmizitext]buraya[/kirmizitext] tıklayınız