SERHAT ÖZCAN ÇUKUR DİZİSİNE DÂHİL OLDU!


Güncelleme: 10 Şubat 2019 : 00:04
0

Başrollerinde, Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı, Show tv’de pazartesi akşamları ekrana gelen Çukur dizisine yeni bir isim dâhil oldu. Ünlü oyuncu Serhat Özcan, dizide 2.sezon 19.bölüm itibariyle rol alacak. İşte detaylar..
HANGİ ROLDE OYNAYACAK?
Serhat Özcan’ın dizide oldukça sert bir karaktere hayat vermesi tahmin ediliyor. Henüz dizide görmediğimiz için de, fragmandan hareketle ara bulucu ve tarafsız olduğu anlaşılıyor. Fakat, “Ben olsam köprüyü geçene kadar ayıya dayı derdim” repliği oldukça dikkat çekiyor. Şimdi Serhat Özcan kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Açıklayalım.
SERHAT ÖZCAN KİMDİR?
Oyuncu 8 Ağustos 1961 tarihinde Sinop, Durağan’da dünyaya gelmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Reha Özcan’ın abisidir. 1978 yılında amatör bir şekilde tiyatro hayatı başlamıştır. Balıkesir Halk Eğitim Merkezi’nde oyunculuk kurslarına başlamıştır. Eğitimini ise, İstanbul Belediye Konservatuarı’nda tamamlamıştır. Dostlar Tiyatrosu, Yapı Kredi Bank Çocuk Tiyatrosu, Ferhan Şensoy’un Nöbetçi Tiyatrosu, İstanbul Belediye Konservatuvarı’nda sırayla görev yapmıştır. Son olarak, 1995 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi tiyatrolarında rol almıştır. Dizi oyunculuğuna ise, 1993 yılında yayın hayatına başlayan ve başrolde Şevket Altuğ’un oynadığı “Süper Baba” dizisiyle adım atmıştır. 1995 ve 2006 yılları arasında, Bir Demet Tiyatro’da (Berkant (Tribüşon)/Midyat) rolünü canlandırmıştır. Bu rolü sayesinde de, geniş kitlelerce tanınma şansı elde etmiştir. Ayrıca, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Engin Günaydın, Olgun Şimşek, Zerrin Sümer gibi isimlerle birlikte kendini gösterdi. 200 yılında gene BKM ekibinin oynadığı ve yönettiği “Vizontele” filminde rol almıştır. 2003 ve 2004 döneminde Kanal d’de yayınlanan ve gençlik dizisi olan “Lise Defteri”nde “Okul Bekçisi Sefa” rolüne hayat vermiştir. Ardından, 2004 ve 2007 yılları arasında Show tv’de ekrana gelen Cennet Mahallesi isimli dizide, Alişan, Çağla Şikel, Melek Baykal gibi oyuncularla ekran karşısına geçmiştir. Günümüze kadar gelen süreçte ise, Ulan İstanbul, Kalbim Ege’de Kaldı, Yahşi Cazibe, Suskunlar, Öyle Bir geçer Zaman ki, Çakıl Taşları ve Sana Bir Sır Vereceğim gibi yapımlarda kendine yer bulmuştur. Arada pek çok sinema filminde de rol aldığı bilinmektedir.