SEN ANLAT KARADENİZ’DE VEDAT ÖLÜYOR!


Güncelleme: 11 Mart 2019 : 01:21
0

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı, her Çarşamba izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz’in 44.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde babası tarafından vurulan Vedat’ın öldüğü resmen kesinleşti. İşte detaylar…

FRAGMANDAN BİLGİLER

Yeni bölüm fragmanında, Tahir Saniye’ye hesap sorarken dikkat çekiyor. “Ben seni ana bildim ama sen benim anamı öldürdün” diyerek sitem ediyor. Saniye ise cevap veremiyor. Sonraki sahnede Tahir’in bir mezar kazdığı gözlere çarpıyor. Büyük bir ihtimalle Vedat’ın mezarı olduğu anlaşılıyor. Fikret ise, bir evi darma duman ederken görülüyor ve kucağında yatan Vedat’a kalk diye sesleniyor. Ayrıca, “Ben oğlumu nefsime kurban verdim” diye de ekliyor. Sonrasında, Vedat morgda yıkanıyor. Başında Tahir ve Fikret dua ediyor. Son sahnede ise, Nefes, “Saniye’ye siz Tahir’in hayatını kurtardınız. Tahir’de benim hayatımı kurtardı” diye kendini ifade ediyor.

VEDAT GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ?

Büyük bir çoğunluk Vedat’ın öldüğüne halen inanmasa da, çıkan haberler ve fragman da bunu doğruluyor gibi gözüküyor. Karakterin hikâyesinde son zamanlarda bir tıkanma olduğu anlaşılıyordu. Sürekli aynı tip şeyler oluyor, birilerini kaçırıyordu. İzleyici de artık Vedat’tan yaka silker bir hale gelmişti. Sosyal medyada yakınan tarzda yorumlar görmek mümkün oluyordu. Ancak, Vedat’tan ne kadar nefret edilse de, ölmesini istemeyenler de çoğunlukta yer alıyor. Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı Vedat’ın diziye bir çeşit hareket getirdiği düşünülüyor.

43.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Vedat Yiğit ve Nefes’i kaçırdı. Nefes’e eski günlerdeki gibi işkence etme niyetindeyken, beklemediği bir direnişle karşılaştı. Ancak, Tahir Yiğit’in yardımıyla Nefes’i kurtardı. Hayal ettikleri mutluluğa sonunda kavuştuklarını düşünürken, Tahir’in geçmişinden gelen bir sır bu mutluluğa gölge düşürdü.

Fragman için tıklayınız