SEN ANLAT KARADENİZ’DE ŞOK AYRILIK VEDAT ARTIK YOK!


Güncelleme: 14 Mart 2019 : 02:15
0

Çarşamba akşamları reytingi kimseye kaptırmayan ve başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin bu akşam yayınlanan bölümünde şok edici bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar…

VEDAT RESMEN ÖLDÜ!

Daha önce fragman görüntülerinde öldüğü görülen Vedat karakteri ile ilgili seyircilerin içerisinde şüphe vardı. Vedat’ın ölmeyip, sadece bir yanıltmaca olduğunu ya da kendini öldü gösterdiği düşünülüyordu. Fakat, bu akşam yayınlanan 44.bölümde resmen öldüğü anlaşıldı. İki sezondur, Nefes ve Tahir’e türlü işkenceler çektiren ve seyirciler tarafından da büyük tepki alan “Vedat” artık dizide yer almayacak. Babası Fikret’i vuracakken son anda vazgeçen Vedat silahını Tahir’e doğrulttu. Ancak, tam o sırada Fikret Vedat’ı vurdu. Vedat son nefesini ezeli düşmanı Tahir ve babasının kollarında verdi. Tahir, Vedat’ın mezarını kazarken, Fikret morgda son defa oğlunu yıkayarak vedalaştı. Oldukça duygu yüklü sahneler yaşandı. Arkasından, ikisi birlikte Vedat’ı gömdüler. Karaktere hayat veren oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu’da diziye veda etmiş oldu. Dizinin yapım şirketi olan Sinegraf’ta, sosyal medya üzerinden oyuncuyu güzel bir mesajla uğurladı. Seyirciler karakterden ne kadar nefret de etseler bu şekilde gitmesine üzüldükleri yapılan yorumlardan belli oldu. Şimdi dizide bu akşam başka neler yaşandı? Bakalım.

TAHİR AİLESİYLE İLGİLİ GERÇEĞİ ÖĞRENDİ!

Tahir, içerisinde büyüdüğü insanların öz ailesi olmadığı gerçeğiyle karşılaştı. Ailesinin katili Fikret ile yüzleşse de, onun için asıl katil bu günaha ortak olan Saniye’dir. Saniye’ye hesap sormasıyla ön plana çıktı. Yeni bölüm fragmanı da çok geçmeden geldi.

NEFES VEDAT’I ÖĞRENİYOR!

Fragmanda Tahir Vedat’ın öldüğünü Nefes’e söylüyor. Nefes ise son kez Vedat’ın mezarında onunla hesaplaşıyor.