SEN ANLAT KARADENİZ’DE ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!


Güncelleme: 24 Ocak 2019 : 23:41
1

Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam yayınlanan bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Başrollerinde, İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin yer aldığı dizide artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı tahmin ediliyor. İşte detaylar..

NEFES VE KIZLAR HAPSE GİRDİ

Vedat yüzünden, Nefes ve diğer 4 kız hapse girdi. Koğuşta dertleşme sahneleri hâkimdi. Birbirlerine destek olurken göründüler. Ancak, Tahir’in Nefes’i orada bırakmaya niyeti yoktu ve desteğini esirgemedi. Yiğit’i de alıp açık görüşte Nefes’i ziyarete gitti. Onu oradan ne pahasına olursa olsun kurtaracağına söz verdi. Nefes ’de ona inandığını ve ne zaman olursa olsun yanındaki yerini alacağını bildiğini söyledi. Ancak, tüm bunlar olurken, Vedat tabi ki gene boş durmadı.

VEDAT YİĞİT’İ KAÇIRDI

Her şeye sebep olan Vedat’a yaptıkları yetmedi. Bu kez de Yiğit’i hedef alıp kaçırdı. Yolda giderkeni, Yiğit “Benim babam Tahir” diye bağırsa da, Vedat ona “Senin baban benim bunu sen de biliyorsun” şeklinde karşılık verdi. Fakat işler tahmin ettiği kadar kolay gitmedi. Bir benzinci de, mola verdiler ve Yiğit tuvalete girdi. İçeride uzun kalmasından Vedat şüphelense de, başta bir şey yapmadı. Yiğit ise, tuvaletin penceresinden kaçmayı başardı. Vedat kapıyı kırıp içeri girdiğinde de çok geçti. Sonrasında Yiğit’i polis ekipleri buldu.

SANİYE ÖLÜMLE BURUN BURUNA GELDİ!

Vedat, Yiğit’i kaçırmakla kalmadı. Saniye’nin de kapısını çaldı ve eve kapatıp, bağlayıp ölüm korkusu yaşattı. Önce müzik setini açtı. Kahve yapıp, karşısına oturdu ve “Sizin oğlunuz Tahir başkasının karısına göz koydu. Neymiş kocası ona kötü davranıyormuş. Ama merak etmeyin ben sizin bütün acılarınıza son vereceğim” dedi. Sonrasında fırının içine cam bir kap koyup çalıştırıp, Saniye’nin fotoğrafını çekip, kapıyı da kilitleyip evden çıktı.

FİKRET VEDAT’A TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK GERÇEKLERİ AÇIKLADI!

Bölüme damgasını vuran kısım ise, Fikret ve Vedat sahnesiydi. Fikret, Vedat’a kendisinin babası olup, bunu yıllarca bildiğini, başkasına baba demesine ses etmediğini açıkladı. Vedat şoka girdi ve inanmak istemedi. Bundan sonraki bölümlerde, Vedat’ın daha da tehlikeli bir hal alacağını, Fikret’te karşı intikam planları yapacağı tahmin ediliyor.

1 YORUM

Comments are closed.