SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜMDE YER YERİNDEN OYNUYOR!


Güncelleme: 23 Ocak 2019 : 00:55
0

Yarından itibaren, Sen Anlat Karadeniz yeni bölümleriyle ekrana dönüyor. Başrollerde, İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Aslantepe gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümü oldukça hareketli görünüyor. İşte detaylar…

NEFES VE KIZLAR HAPSE GİRİYOR!

Geçen bölümde, Vedat yüzünden, Nefes, Mercan, Asiye, Nazar ve Berrak’ın tutuklu yargılanmalarına karar verilmişti. Yeni bölüm fragmanında, beşinin de hapiste olduğu görülüyor. Ancak, Tahir pes etmiyor. “Ne pahasına olursa olsun çıkaracağım seni buradan” diyerek Nefes’e güç veriyor. Kızların koğuşta dertleştikleri bir sahne ekrana yansıyor.

TAHİR VEDAT’IN PEŞİNDE!

Vedat ise, Nefes hapisteyken boş durmuyor. Bir kapı çalıyor. Kapı açılıyor ama içerideki kişi gözükmüyor. Fakat, Vedat’ın evden çocukla çıktığı anlaşılıyor ve arabaya biniyorlar. Bunu duyan Tahir ise öfkeden deliye dönüyor. Hemen, Vedat’ın peşine takılıyor. Bölüm tanıtımında, ikisi arasında maceralı bir koşuşturma dikkat çekiyor. Sonunda, Vedat’a ateş ediyor.

TAHİR NEFES’İ KURTARABİLECEK Mİ?

İkinci fragmanda ise Tahir ve diğerleri, mikrofon aracılığıyla, hapisteki Nefes’ e sesleniyor. Ayrıca, oğlu da aynı yöntemle annesini sevdiğini dile getiriyor. Nefes duygulanıyor. Tahir onu kurtarmaya yemin ediyor.

VEDAT’IN İNTİKAMI BİTMİYOR!

Vedat, çocuğu kaçırmakla kalmayıp, bu kez de Saniye’yi hedef alıyor. Onu kaçırıp, bağlayıp depo gibi bir yere hapsediyor. Sonunda da, bir patlama görülüyor. Ancak, daha öncede söylediğimiz gibi Saniye ölmüyor. Bu durum sadece, heyecan amaçlı bir yanıltmacadan ibaret olacak.

HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK!

Sizlere yeni bölümde dengelerin değişip, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı haberini verebiliriz. Çünkü, Fikret’in Vedat’a büyük bir itirafta bulunacağı söyleniyor. Fragmandaki pek çok görüntünün, izleyicide merak uyandırmaya yönelik olduğu düşünülüyor. Ancak, detaylı olarak nelerin yaşanacağını yarın akşam yayınlanacak yeni bölümde, göreceğiz. Tahir Nefes’i kurtarabilecek mi? Vedat’ı yakalayıp, oğlunu alabilecek mi? Nefes ve kızların durumu ne olacak? Fikret, Vedat’a neyi itiraf edecek? Vedat bu sır gibi itirafı öğrendiğinde daha neler yapacak? Görünen o ki, Vedat’ın kötülükleri bitmeyecek. Daha da tehlikeli bir alacak.

Sen Anlat Karadeniz 37.Bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Atv ekranlarına dönüyor.