Sen Anlat Karadeniz Vedat Ölecek Mi? Mehmet Ali Nuroğlu Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 01:33
0

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat’ın son hamlesi Tahir’i çılgına çevirir. Deli Tahir tam tamda lakabına uygun bir şekilde Vedat’ı köşeye kıstırır. Peki Sen Anlat Karadeniz Vedat ölecek mi? Mehmet Ali Nuroğlu diziden ayrılacak mı? 

Nefes tam Trabzon’da kalıp kendine yeni bir hayat kurmak için çabalarken, Vedat’ın Yiğit’i almak için velayet davası açmasıyla yıkılır. Bundan haberi olan Tahir için artık ipin ucu kopmuştur. Vedat’ın Nefes’e çektirdiklerine dayanamayan Tahir onu öldürmeye kararlıdır.

Vedat’ı yakalar ve gemide türlü eziyetlerle Vedat’ın canını okur. Son olarak kreynin tepesine ayaklarından bağlar Vedat’ı. Şehadet getirmesini ister. Vedat hala Tahir’in kendisini öldüremeyeceğini düşünürken Tahir sözleriyle ciddiyetini gösterir. Vedat’ın kafasına silahı dayar. Vedat namlunun ucundadır.

Dizinin yeni bölümünde Tahir’in tutuklanacağını biliyoruz. Fakat Vedat’ı öldürdüğü için değil kaçırdığı için tutuklanacak. Vedat’ın ölmesi henüz söz konusu değil. Yiğit’i almak için açtığı velayet davasını geri çekmesi için Tahir’in böyle bir girişimde bulunduğu biliniyor. Vedat her ne kadar Tahir’i kışkırtsa da Tahir Vedat’ı öldürecek bir hamlede bulunmayacak.

Öte yandan Berrak’ın Nefes’in içeceklerine kattığı ilaçlar kabusların yanı sıra halisinasyon görmesine de sebep olmuştur. Bu sayede Yiğit’i Nefes’ten almak daha kolay olacaktır. Hastalığı ispatlanırsa mahkeme Yiğit’i Nefes’ten alıp Vedat’a verecektir.

Sonuç olarak Sen Anlat Karadeniz Vedat öldü mü? ölecek mi? sorularına ne yazık ki beklediğiniz yanıtı veremiyoruz. Dizinin kilit karakterlerinden birine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu diziden uzun süre ayrılmayacak.