Sen Anlat Karadeniz Sezon Arasından Erken Dönüyor


Güncelleme: 6 Ocak 2019 : 12:28
0

Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezona Ne Zaman Başlıyor?

Sen Anlat Karadeniz’de 37.bölüm erken mi geliyor? Atv de yayınlanan ve herkes tarafından sevilen dizide en sonra 36. bölümün finalinde gerçekleşen olaylarla sezona bir süreliğine ara verilmişti. Sen Anlat Karadeniz dizisi gibi bir çok dizide de verilen sezonluk aralarda Şubat ayının ilk haftalarında yayına girmesi beklenirken çok izlenen dizimiz Sen Anlat Karadeniz dizinin 37. Bölümünün Ocak 23 akşamı yayınlanacağı açıklandı.

Diğer dizilere göre daha yeni sezona daha erken bir başlangıç yaparak Şubat ayını beklemeden 23.Ocak 2019 tarihi akşamı Sen Anlat Karadeniz’in yeni sezonu başlıyor.

Sen Anlat Karadeniz Yeni Bölüm Fragmanı (37.Bölüm)

[fvplayer id=”2″]

Sen Anlat Karadeniz’de En Son Bölümde Neler Olmuştu?

Son yaşananları hatırlamak gerekirse Vedat’ın kendisini kaçırma suçuyla baş başa kalan Asiye,Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye girmişti.

Mahkeme verdiği kararda 1 ay sonrasına ertelemesinden hemen sonra 5 bayanda hapse girdi. Hayatlarında bir ilkle karşılaşan kadınlar gördükleri manzara karşısında şok olmuşlardı. Hapishane ağası gibi görünen insanların arasında kalan bayanların yaşayacakları merak konusu oldu.