Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları


Güncelleme: 10 Ocak 2019 : 21:27
0

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları Hakkında Kısa Bilgiler

Ekranlarda yer almaya başladığı ilk bölümden beri izleyicilerin yüksek beğenisini kazanan sen anlat Karadeniz dizisinin oyuncuları, usta yönetmen Osman Sınav yönetiminde olağanüstü bir performans gösteriyor. Dizinin kadrosu, ekranlarda daha önce izlediğimiz birçok dizide rol almış ve yüksek performansları sebebiyle izleyicilerin beğenisini kazanmış usta oyunculardan oluşuyor.

Dizide Rol Alan Sanatçılar

Ulaş Tuna Astepe: Dizide Tahir Kaleli rolünde izlediğimiz usta sanatçı, Karadeniz’in mert, inatçı ve merhametli delikanlısı rolüyle izleyicilerden tam not alıyor. Çok çalışkan olmasının yanı sıra aynı oranda öfkeli olan Tahir Kaleli ile Nefise’nin aşk hikâyesi dizide oldukça çarpıcı bir şekilde anlatılıyor.

Ulaş Tuna Astepe’nin Fotoğrafı

İrem Helvacıoğlu: Dizide Nefes karakterine hayat veren güzel oyuncu, hayatını çeşitli badireler ve talihsizliklerle yaşamaya mecbur kalmış bir kadını canlandırıyor. Uzun yıllar şiddete maruz kalarak ayakta kalmaya çalışan dayanıklı ve hırslı bir karaktere sahip olan Nefes, dizide imkânsız aşkın kadın kahramanı olarak yer alıyor.

İrem Helvacıoğlu’nun Fotoğrafı

Mehmet Ali Nuroğlu: Dizide zengin bir ailenin oğlu Vedat Sayar’ı canlandıran sanatçı, tam bir psikopat kişiliğe sahip. İlk gördüğü gün Nefes’e âşık olan ama istediği karşılığı göremeyen Vedat, dizide ağır kişilik bozukluğuna sahip, şiddete aşırı derecede meyilli, işkenceci ve acımasız bir kocayı canlandırıyor.

Mehmet Ali Nuroğlu’nun Fotoğrafı

Sinan Tuzcu: Kaleli ailesinin en büyük oğlu olan Mustafa Kaleli rolünü üstlenen usta sanatçı, dizide sabit fikirlere sahip sert ve muhafazakâr bir kişiliği canlandırıyor. Ailesinin itibarını korumak adına her türlü zorluğa göğüs geren bir yapıya sahip olan Mustafa Kaleli, karısı ve kızına aşırı düşkünlüğüyle izleyicilerden tam not alıyor.

Sinan Tuzcu’nun Fotoğrafı

Öykü Gürman: Dizide Mustafa Kaleli’nin karısı Asiye’yi canlandıran güzel sanatçı, tüm yönleriyle tam bir Karadeniz kadınını canlandırıyor. Kocası ve kızına büyük bir sevgiyle bağlı bir kadın, aynı zamanda hırçın, inatçı ev gözü kara bir kişiliğe sahip.

Öykü Gürman’nın Fotoğrafı

Sen Anlat Karadeniz İnstagram

Dizinin İnstagram adresi olan senanlatkaradeniz milyonlarca takipçiye sahip. Dizinin yayınlanan bölümlerinden ve gelecek bölümlerden resim ve videolara yer verilen adreste, dizinin tutkunları tarafından yapılan yorum ve beğeniler, dizinin televizyon izleyicisi tarafından ne denli benimsendiğini gösteriyor. İnstagram sayfasında ayrıca, müdavimlerine dizinin orijinal sosyal medya hesap adresleri de veriliyor.

Resmi İnstagram Sayfası : https://www.instagram.com/senanlatkaradeniz/

Sen Anlat Karadeniz’in Oyuncularının Eski Halleri

 

[fvplayer id=”3″]

 

[fvplayer id=”4″]

 

Sen Anlat Karadeniz’in Oyuncularının Yaşları ve Sevgilileri

 

[fvplayer id=”5″]