Sen Anlat Karadeniz Nefes’in Geçmişindeki Sır Ne?


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 22:25
0

Sen Anlat Karadeniz dizisi 12. bölümde Nefes’in geçmişindeki sırrının ne olduğu herkes tarafından merak edildi. Şimdi herkes Sen Anlat Karadeniz Nefes’in geçmişindeki sır ne sorusuna yanıt arıyor. Geçtiğimiz bölüm Tahir Vedat’ı öldürmeye karar vermiş ve herkesten helallik alarak Vedat’ı kaçırmıştı. Fakat Vedat’ın son anda anlattığı bir sır Tahir’in Vedat’ı öldürmesini engelledi.

Dizinin 12. bölümünde Vedat sırrın Nefes ile ilgili olduğunu söyledi fakat ne olduğunu açıklamadı. Tüm izleyenler Nefes’in geçmişindeki sır ne sorusuna yanıt aradı ve tahminler yürüttü. Bu sır büyük ihtimal Yiğit ile ilgili. Sen Anlat Karadeniz Nefes’in sırrı ailesiyle ilgili de olabilir. Fakat çok önemli olmalı ki Vedat bu sırrı itiraf ettiğinde Tahir onu vurmaktan vazgeçti.

Nefes’in Vedat’a para karşılığında satıldığını dizinin ilk bölümünde öğrendik. Bir babanın bunu evladına nasıl yaptığına herkes çok şaşırdı ve öfkelendi. Bu noktada Nefes’in ailesinin öz ailesi olmadığı da Vedat’ın Tahir’e Nefes’le ilgili anlattığı sır olabilir.