Sen Anlat Karadeniz Nefes Öldü mü? Nefes Nasıl Ölecek


Güncelleme: 21 Şubat 2018 : 23:21
1

Sen Anlat Karadeniz’de bu hafta yine sular durulmuyor. Her taşın altından çıkan Vedat yine Nefesin önüne takoz olmayı başardı. Son nefesinde yine psikolojik sorunları olduğunu akıllara kazırcasına davranışları izleyenler tarafından oldukça kınandı. Sen Anlat Karadeniz Nefes Öldü mü? Nefes Nasıl Ölecek

Başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu nün yer aldığı sen anlat karadeniz dillere destan bir bolum ile karşımıza geldi. Nefes Rusya ya kaçma planları yaparken Vedat boş durmamış ve tüm adamlarını seferber etmiştir.

Tahir ise Vedat gerçeğini unutmamış Nefesi tamamen rusyaya götürecek birine teslim edene kadar yalnız bırakmamıştır. Niko denilen adama Nefes i cm ve oğlunu teslim etmiş ve artık ici rahat beklemeye geçmişken kötü haber tez duyulur.

Niko Tahiri satmış ve Nefesi Vedat’a teslim etmiştir. Vedat ise Nefesi son gördüğü kıyafeti getirmiş ve zorla giymesini istemiştir. O arada telefon seslerini duyan Tahir tüm olanlara şahit olmuştur. Tahir son sözünü sorup bir el ateş etmiştir.

Gözler kulaklar kilit kesilmis ve Nefesin olup ölmediğini merak eder duruma gelmistir. Tahir olanlari duyunca hemen Yiğiti kurtarma peşinde olsa da artık Nefes ten ümidi kesmiştir. Nefes son nefesini aldığını düşünerek Tahire oğlunu yani yigit’i emanet etmiştir. Nefes’in öldüğünü düşünen Tahir ise çılgınlar gibi Nikonun peşine düşmüştür. Ve sevdiği kadının son sözünü yerine getirmek için yollara düştü.

[kirmizitext]SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNDE ÇALAN ŞARKILAR <<< TIKLA[/kirmizitext]

Fakat Vedat Nefes e kıyamamış ve atılan kurşun ile Nefes ölmemiştir. Vedat ders verme amacıyla korku salmıştır. Nefesi cani pahasına deliler gibi seven Vedat ona nasıl kıyabilir. Evet döver söver fakat yanındadır Nefesi. Nefessiz nefes alamayan Vedat’in elinden olsa da ölümü henüz bunun için erkendir.

https://www.youtube.com/watch?v=lRnVz-inw9E

1 YORUM

Comments are closed.