Sen Anlat Karadeniz Nazar Kimi Vurdu?


Güncelleme: 8 Mart 2018 : 00:11
0

Sen Anlat Karadeniz son bölüm final sahnesinde şok bir gelişme yaşandı. Ablasının itihar etmesine dayanamayan Nazar, Necip’in belinden aldığı silahla Tahir ve Nefes’e doğru ateş etti. Şimdi herkesin merak ettiği konu Sen Anlat Karadeniz Nazar kimi vurdu?

Her hafta heyecanla ve ilgiyle izlenen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Tahir’den ayrılmaya dayanamayan Mercan bileklerini keserek intihar eder. Hastaneye kaldırılan Mercan sadece Nefes’le konuşmak ister. Fakat Nefes onun Tahir için kendine kıymak istediğini öğrenince delirir ve ona yaptığının yanlış olduğunu söyler. Vedat dahil olmak üzere herkesin hastane koridorunda olduğu o anda herkes Nefes’in üzerine gelirken onu koruyan ve kollayan yine Tahir olur.

Ablasının Nefes ve Tahir yüzünden üzüldüğünü düşünen Nazar artık dayanamaz ve Necip’in belinden aldığı silahla Tahir ve Nefes’e yönelir. Tahir ve Nefes Nazar’ın namlusunun ucundadır. Peki Sen Anlat Karadeniz 8. bölümde kim vurulacak? Sen Anlat Karadeniz kim vuruldu? Naza kimi vurdu?

Her fırsatta ablasını üzenin karşısında olduğunu dile getiren Nazar gözünü karartmış ve silahla Tahir ve Nefes’e doğru bir el ateş etmiştir.