Sen Anlat Karadeniz İzlendi Mi Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapıyor


Güncelleme: 26 Ocak 2018 : 13:57
54

Sen Anlat Karadeniz 24 ocak çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekran serüvenine başladı. Bir yıldan uzun bir sürede hazırlıkları tamamlanan ve yaklaşık bir aydır tanıtım fragmanlarıyla büyük merak uyandıran Sen Anlat Karadeniz tuttu mu? Özgün konusu ve sağlam oyuncu kadrosuyla ses getiren Sen Anlat Karadeniz izlendi mi? Yoksa dizi erken final mi yapacak? İşte Ayrıntılar..


Sen Anlat Karadeniz Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Atv’nin çiçeği burnunda dizisi Sen Anlat Karadeniz ilk bölümüyle yayın hayatına başlarken dizinin reyting sonuçları ve izleyici yorumları gelmeye devam ediyor. Öncelikle çarşamba gibi zorlu bir günde ekrana gelmeyi göze alan dizinin sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlandığı aşikar. Dizinin yayın günü açıklandığında kanalın yanlış seçim yaptığı yönünde yorumlar yapıldı. TRT ekranlarında yayınlanan ve yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği Diriliş Ertuğrul çarşamba akşamları reytingleri silip süpürüyor. Karşısına çıkan hiç bir diziye ekranda kalma şansı vermiyor.

Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen sağlam oyuncu kadrosuna rağmen erken final yapan Hayat Sırları ve sıra dışı hikayesine güvenerek ekrana gelen fakat daha 2. bölümde yayından kaldırılan Babamın Günahları, çarşamba akşamları Diriliş Ertuğrul dizisinin gazabına uğrayan projelerden. Tüm bunlar göz önüne alındığında Sen Anlat Karadeniz tuttu mu, izlendi mi, reyting sonuçları  nasıl ve erken final mi yapacak gibi benzeri sorular oldukça merak edildi.

Sen Anlat Karadeniz 24 ocak çarşamba heyecan dolu ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde izleyenler olarak, karakteri tanıdık ve olaylara genel olarak hakim olduk. Topluma hitap eden konusu ve zengin oyuncularıyla oldukça beğeni kazandı. Çarşamba günlerinin Diriliş’ten sonra en iyi performansı göstereen dizi oldu. Sen Anlat Karadeniz reytinglerde zirveyi zorladı! Atv’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz ilk bölümüyle iddialı bir başlangıç yaptı. Çarşamba günlerinin reyting zirvesini kimselere kaptırmayan Diriliş Ertuğrul’u geçmesi en azından şimdilik imkansız gözükse de dizi ilk bölümüyle ikinci sıraya yerleşti. Dizi ilk bölümüyle adeta rekor kırıp izleyicinin gönlünü fethetti! Sosyal medyanın da gündemine oturan Sen Anlat Karadeniz, Google’da çarşamba akşam en fazla aratılanlar arasına girdi.

Sen Anlat Karadeniz tuttu mu? Sen Anlat Karadeniz izlendi mi? Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları nasıl buldunuz? Sen Anlat Karadeniz ilerleyen bölümlerde gücünü kaybedip erken final yapar mı?  Sizler Sen Anlat Karadeniz dizisinin ilk bölümünü nasıl buldunuz? Dizi izlenir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.  

https://www.youtube.com/watch?v=atFigBrZGwE

54 YORUMLAR

  1. Ya ne finali bu dizi rekor kırdı bitermi hiç saçmalık olur kalkarsa Gençleri mafya olmaya teşvik eden dizilere bakın önce yooook onlar durup bu dizi kalkarsa şüphe ederim Adammı kayırıyonuzzz şşşşş akıllı olun daaaa

  2. bu film süper. Diriliş ertuğrul a binbasar.Zaten osman sınav ıda çok seviyorum bu film ile tüm sapiklar haddini bilsin.SEN anlat karadeniz e aşığım ??✋kadına şiddete dur diyoruz.Güç dogamizda var osman sinavvvvvvvv

  3. Dizi kesinlikle devam etmeli ben 1 yildan fazla televizyon izlemezdim taki sen anlat karadeniz baslayana kadar. Ablam soyledi boyle bi dizi var ben izlicem dedi eee bi karadenizli olarak ben de izleyerek destek olurum dedim ama ilk bolumunu izleyince destek olmaktan cikcikis hayranliga kaldi. Cardamba gununu sabirsizlikla bekliyorum. Tek izledigim dizi senanlat karadeniz ve ufak tefek cinayetler ama onceligim karadeniz hele asiye ve mustafa askina diyaloguna bayiyorum yangazlar ayri film ama bir usaga bir sive bu kadar mi yakusur daaa… 🙂 tahire asik oldum. Hicbirunluye hayranligim yoktur ama tahir tek hayran oldugum unlu sanat camiasinda

  4. Kapatılcak diye bilgiler söyleniyor bence kapanmasin cok severek izliyoruz ki zaten siddet oldugu icin kapatilcak diyolar ama orda siddet gormus kadinin ne kadar bir zorluk yasadigini yansitiyorlar gunumuzdede boyle insanlar var RTUK bence cukur dizisini kapatsin küfür iceriyo eskiya dunyaya hukumdar olmazi kapatsin onlarda cocuklarimiza iyi ornek olmuyor bence bu dizi tutar ve kapatilmasin

  5. film cok guzel insallah sonsuza kadar surer.nefes ve tahiri cok seviyorum.harika bir film gizemli, adrenalin dolu,cosku,sevgi,sevinc dolu.osman sinava helal olsunnn.

  6. Kesinlikle çok güzel bir dizi yarası olan gocunur diyorum özet olarak burda bu dizi de şiddete karşı gelen bir kadını anlatıyor mazur gorulmeyecek birşey olduğunu gostermeye çalışmışlar karşı gelinmesi ve şiddet gören bir kadına yardim edilmesi ve görmezden gelinmemesi gereken bir durum olduğunu turkiye ye göstermek ve diziye gelirsek dizide ki sahneler çok güzell ?ve müzikler öyle güzel yerlerine oturtulmus ki müziklere de bayıldım ve oyuncularin performansları da muthis ?

  7. Kesinlikle çok güzel bir dizi yarası olan gocunur diyorum özet olarak burda bu dizi de şiddete karşı gelen bir kadını anlatıyor mazur gorulmeyecek birşey olduğunu gostermeye çalışmışlar karşı gelinmesi ve şiddet gören bir kadına yardim edilmesi ve görmezden gelinmemesi gereken bir durum olduğunu turkiye ye göstermek ve diziye gelirsek dizide ki sahneler çok güzell ?ve müzikler öyle güzel yerlerine oturtulmus ki müziklere de bayıldım ve oyuncularin performansları da muthis ?

  8. İkinci bölümünde 16 reyting alarak dirilis ertugrul u ezdi geçti.. İnşallah hep böyle devam eder. Asmalı Konak dizisinden sonra aşkı iliklerime kadar hissettiğim bir dizi çıkmadı karşıma.Çok bekledim böyle bir diziyi.. Sen anlat karadenizciyiz biz artık ?

  9. Kesinlikle çok güzel bir dizi yarası olan gocunur diyorum özet olarak burda bu dizi de şiddete karşı gelen bir kadını anlatıyor mazur gorulmeyecek birşey olduğunu gostermeye çalışmışlar karşı gelinmesi ve şiddet gören bir kadına yardim edilmesi ve görmezden gelinmemesi gereken bir durum olduğunu turkiye ye göstermek ve diziye gelirsek dizide ki sahneler çok güzell ?ve müzikler öyle güzel yerlerine oturtulmus ki müziklere de bayıldım ve oyuncularin performansları da muthis ?

  10. Dizi mükemmel kaldırılmasını istemiyorum…Şiddet gören kadınlara, kurtulmak isteyipde kaçamayanlara örnek bir dizi… HARİKA ilk akşamdan hastası oldum diriliş Ertuğrul u hiç izlemiyorum ama bu harika artık Çarşamba akşamlarını heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum… ?Bu dizi karadenizlilerin dizisi karadenizliler vedat ı alt eder… Vedat kiminle dans ettiğini bilmeyur uşağum… O Vedat benim karadeniz damarımı attırmasın… Onu gördükce seti basasım geliyor… O önce ağzın salyasını silsin sahil kenarında salyası akıyordu… Ama biz ailecek Mustafa KALELİ, nin hastasıyız…

  11. Kendini adam sanan bir erkekten herşeye rağmen kurtulmaya çalışan bir kadının ve oğlunun hikayesi anlayana…

  12. Gerçekten dizi çok güzel ve tutar.İzlene bileceğini ve diriliş ertuğruluda reytinglerde çökerteceğine inanıyorum. Bu dizi kocasına dövülmekte olan kadınların çağrısına eşittir.Osman Sınavında dediği gibi kadınları döven o erkekler dönüp önce kendilerine iki tokat atsınlar.Dizinin arkasındayım dizi yayından kaldırılmasın.Final yapacağını söylüyor net olarak belli değil ama sezon finalide deniliyor.

  13. bence çok güzel bi dizi günümüzde ki insanların gerçek güzünü anlatmışlar bitsin diyenler bence diziye değil atv yi sevmedikleri için işallah kaldırılmaz şiddet varsa ona merhamet gösteren insanlar da var onları neden görmüyorlar yayından kaldırılması gereken çok program var bu diziden önce siz ona tepki gösterin..

  14. bence çok güzel bi dizi günümüzde ki insanların gerçek güzünü anlatmışlar bitsin diyenler bence diziye değil atv yi sevmedikleri için işallah kaldırılmaz şiddet varsa ona merhamet gösteren insanlar da var onları neden görmüyorlar yayından kaldırılması gereken çok program var bu diziden önce siz ona tepki gösterin..

  15. Tek kelimeyle harika bir dizi müzikler bir başka tamamen diziye oturmuş bence çok güzel bir konuya değiniyor bence bu diziye laf söyleyenler önce kendilerine baksın kimbilir belkide şiddet uygulayanların zoruna gitmiştir kadına siddete Hayır!

  16. Cok guzel bi dizi mukemmel.Ayrica suanda o kadar cok dizi varki kotu tesvik edici bi onlara baksinlar artik biktik ayni konular mafyaciliklar bu film gercekci ve siddet yandasi utanmasi gerekenlerede bi ders bence

  17. Yayından kaldırılmasın lütfen çoook beğendim çok farklı bir dizi ve şiddete maruz kalan kadınlarımızın duygularına tercüme ediyor

  18. Yayından kaldırılmaması gereken bir dizi kadının gücü erkeğin delikanlısını anlatıyor umarım harika gider oyuncular müthiş osman sınav farkı ?

  19. Bence diziyi başka bir güne okumalısınız diriliş daha çok ilgi var başka bir gün de olursa daha çok izleneceğini düşünüyorum

  20. Kesinlikle müthiş bir dizi. Yayından kaldırılmasın. Bu dizinin neresi kadına şiddeti öğütlüyor? Bu dizi kadına şiddetin kötü bir şey olduğunu ve bir kadının hayatı her ne kadar hapishane gibi olsa da vazgeçmeyeceğini belki ileride daha da farklı bir yaşantısının olabileceğini söylüyor.Eğer dizide kadının trabzona kaçtığı adamda kadını döverek kocasına getirseydi o zaman derdik bu dizi kötü ama durum öyle değil. Zaten reytingleri de iyi ki çoğunluk beğenmiş.zaten bu dizinin beğenilmesi mümkün değil..

  21. bu haber yanlis.sen anlat karadeniz ilk bolumule cox iyi.reytinq topladi 2sirada oldu.reytinqlere iyi bakin

  22. Ben size katılmıyorum. Dirilişten sıkılan bir çoğunluk da var. Bu dizi toplumsla gerçekliklere parmak basmış. Yolu açık olsun! Tahir ve asiyenin oyunculuğu en samimi gelen oldu bana☺

    • ulaşla irem birbirine gercekten yakisiyorlar dizi insallah daha fazla rekor kirar osman sinavin projelri gercekten guzel izleyin pazar gunu olsaydi fena olmazdi
      ATV
      tesekurler

Comments are closed.