Sen Anlat Karadeniz İlayda Çevik Kim? Dizideki Rolü Ne?


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 21:17
0

Son yılların en iyi çıkışını yapan dizisi Sen Anlat Karadeniz’e  yepyeni bir oyuncu dahil oldu. Dönemin gözde oyuncularından İlayda Çevik artık Sen Anlat Karadeniz kadrosunda. Peki İlayda Çevik dizide hangi karakteri canlandıracak? Sen Anlat Karadeniz İlayda Çevik’in dizideki rolü ne? Sen Anlat Karadeniz İlayda Çevik kim?


Sen Anlat Karadeniz Bahar Kim? İlayda Çevik Hakkında Bilgiler


Atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz izleyici kitlesini  katlayarak yayın hayatına devam ediyor. Alışagelmişin dışında konusu ve usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran diziye İlayda Çevik’in katıldığı resmi olarak açıklandı. Şimdi dizinin tutkuları, Sen Anlat Karadeniz İlayda Çevik kim, dizideki rolü ne, nasıl bir karaktere hayat verecek sorularına yanıt aradı. Detaylar haberimizin devamında.

Sen Anlat Karadeniz İlayda Çevik, Fox Tv’de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Karagül dizisinde Maya karakterine hayat vermiş ve dizideki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelen oyuncu 1.68 boyunda ve 53 kg ağırlığındadır. Lise eğitiminden sonra oyuncu olmaya karar veren İlayda Çevik Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur.

Kendini geliştirmeyi ve başarılı bir oyuncu olmayı ilke haline getiren İlayda Çevik Müjdat Gezen Sanat Merkezinde ve Buhraniye Belediyesi Kent Tiyatrosunda oyunculuk eğitimleri almaya devam etmiştir. Genç ve güzel oyuncu ilk dizi oyunculuğu deneyimini Karagül dizisi Maya karakteriyle yaşamıştır. Ardından yapım şirketlerinin ve kanalların aradığı isimlerden olmayı başardı.

İlayda Çevik’in Sen Anlat Karadeniz dizisindeki rolü hakkında kesin bir bilgi yok. Kimi kaynaklar Nefes’in kardeşi olarak dahil olacağını kimi kaynaklar Yiğit’in öğretmeni olarak dahil olacağını söylüyor. İlayda Çevik’in Sen Anlat Karadeniz’de ki rolü açıklanır açıklanmaz haberimizde yer vereceğiz.

Sen Anlat Karadeniz kadrosuna dahil olduğu için kendini çok şanslı hisseden İlayda Çevik duygularını şu sözlerle anlatıyor; “Sen Anlat Karadeniz’de harika bir ekip ile çalışma fırsatı buldum. Osman Sınav  gibi başarılı bir yönetmenle de aynı projede yer almak gurur verici. Çekimlerimiz Karadeniz’de devam ediyor. Buranın eşsiz doğasında çalışmak beni daha da heyecanlandırıyor”.

Kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi isimlerin yer aldığı günümüz dizisi Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alan İlayda Çevik’e yeni rolünde başarılar dileriz.

Sizce İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz dizisinde hangi rolü canlandıracak? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.