Sen Anlat Karadeniz Berrak’ın Annesi Ve Kardeşi Nerede?


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 21:16
0

Sen Anlat Karadeniz dizisinde en çok merak edilen konular arasında Berrak’ın annesi ve kardeşi kim ve nerede soruları yer alıyor. Vedat, Nefes’e kurduğu hain planında adım adım ilerlerken en büyük yardımcısı Berrak oldu. Berrak’ı ailesine zarar vermekle tehdit eden Vedat, Berrak sayesinde bütün oyunlarını ilmek ilmek işler. Peki Sen Anlat Karadeniz Berrak’ın annesi ve kardeşi nerede? 

Diziye 9. bölümde dahil olan ve dizinin gidişatını önemli ölçüde değiştiren Berrak’ın Vedat’la olan bağlantısını yeni yeni çözdük. Vedat’ı bugüne kadar kahramanı olarak gören ve abi diye seslenen Berrak başına geleceklerden habersiz bir şekilde Vedat’ın çağırmasıyla Trabzon’a gelir. Ve her şey bu noktadan sonra başlar. Berrak’ı ailesine zarar vermekle tehdit eden Vedat yaptığı planla Nefes’in ona güvenmesini ve verdiği ilacı yediklerine katmasını ister.

Berrak ailesine zarar gelmemesi için istemeden de olsa Vedat’ın tüm söylediklerini yapar. Nefes ilacın etkisiyle halüsinasyonlar görmeye başlar. Vedat bu durumu kullanarak Yiğit’i Nefes’ten almak için velayet davası açar. Şimdi Vedat’ın her fırsatta Berrak’ı zarar vermekle tehdit ettiği ailesi nerede? Sen Anlat Karadeniz Berrak’ın annesi ve kardeşi nerede? 

Şimdilik bu konuyla ilgili dizide herhangi bir açıklama bulunmuyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde bu konuyla ilgili önemli gelişmeler yaşanacak. Şimdilik Vedat’ın elinde olduklarını ve Berrak’ın Vedat’ın direktiflerini yerine getirmediği takdirde hayatlarının tehlikede olduğunu biliyoruz. Konuyla ilgili açıklamaları kısa süre içinde paylaşacağız.