Sen Anlat Karadeniz Berrak Kim? Nefes’e Ne Yapacak?


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 22:36
0

Sen Anlat Karadeniz dizisinde heyecanın dozu her bölüm daha da artıyor. Diziye 9. bölümde dahil olan Berrak kim? Vedat ile iş birliği yapan Berrak Nefes’e ne yapacak? İşte Sen Anlat Karadeniz Berrak’la ilgili tüm merak edilenler…

Sen Anlat Karadeniz dizisi son bölümde yine heyecan dolu sahnelere tanık olduk. Abisinin ihanetini öğrenen ve büyük sarsıntı yaşayan Tahir öfkesinin kurbanı olmamak için herkesten uzak durmaya çalışır. Fakat bunu uygulayamadığı tek kişi Nefes’tir. Nefes en zor anlarında huzur bulduğu tek yer olan medreseye gider. Burada acılar içinde kıvranan dayak yemiş bir kadın bulur. Murat ve Fatih’in yardımıyla kadını Osman hocanın evine getirir. Sen Anlat Karadeniz Berrak kim?

Nefes’le aynı acıları yaşadığını ve ona kucak açan Osman hocayı duyduğu için buraya geldiğini söyler. Kadının anlattıklarına dayanamayan Nefes onun yaralarını sarmak için elinden geleni yapar. Kadın isminin Berrak olduğunu başlarda kimseye söylemez. Nefes’in kendisine tamamen inandığını anladığı an ona isminin Berrak olduğunu söyler. Nefes, Tahir, Osman Hoca, Murat ve Fatih dahil bir çok insan seferber olup ona kucak açmıştır.

Fakat işin aslı çok farklıdır. Berrak Vedat’ın Nefes’e ulaşmak için kullandığı hain planlarından biridir. Berrak Nefes’i Vedat’a ulaştıracak en sağlam yol. Vedat’ın tehdidi altında olan Berrak istediği her şeyi Vedat’a verecektir. Aslında iyi bir kalbi olduğu çok belli fakat Vedat’ın tehditleri ona başka bir seçenek sunmamaktadır. Berrak’ın Vedat’ın sağ kolu olan Necip’in kızı olduğunu düşünüyoruz. Önceki bölümlerde kendisini çocuğuyla tehdit ettiğine izleyenler olarak şahit olmuştuk. Bu noktada Berrak’ın Necip ile bağlantısı olduğu ortada.

Öte yandan Nefes’in Saniye hanımdan dayak yemesi Tahir için bardağı taşıran son damla olmuştur. Nefes’in  başına gelenleri duyan Tahir soluğu onun yanında alır. Her şey için özer diler ve ona buralardan gitmeyi teklif eder. Daha bir gün bile memleketinden uzak kalmayan Tahir Nefes’in huzuru için Trabzon’u arkasında bırakıp gitmeye razıdır. Şimdi merak edilen konu Tahir ve Nefes gidecek mi? Sen Anlat Karadeniz Berrak Nefes’e ne yapacak?

 

Berrak başlarda Vedat ile işbirliği yapıp Nefes ile ilgili tüm bilgileri Vedat’a aktaracak. Fakat ilerleyen günlerde Berrak Nefes ve Yiğit’in yaşadıklarına çok üzülecek ve Vedat ile işbirliği içinde olduğunu anlatıp aradan çekilecektir. Fakat Berrak’ın bu fedakarlığından sonra kendi akıbeti çokta parlak olmayacaktır.

Sen Anlat Karadeniz Berrak kim? Özellikle dizinin final sahnesine damga vuran Berrak sosyal medya ve diğer platformlarda en çok konuşulan ve araştırılan isim oldu. Sen Anlat Karadeniz Berrak kimdir? Berrak Nefes’e ne yapacak? Berrak Necip’in kızı mı? Berrak Vedat’ın neyi? soruları dizi severler tarafından sorgulandı. Konuyla ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaştık.

Sen Anlat Karadeniz oyuncusu  İlayda Çevik (Berrak) kim? 22 Aralık 1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Oyunculuk hayali küçük yaşlarda başlamış ve ilk olarak Buhraniye Belediyesi Tiyatro sahnesinde rol almıştır. Orta okul yaşlarında Mimar Sinan Güzel Sanatlar lisesinde oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır. Kariyer rotasını henüz o yaşlarda çizmiştir. Ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde profesyonel oyunculuk eğitimleri almıştır.

Fox ekranlarında yayınlanan Karagül dizisinde Maya karakteriyle izleyenlerin hayatına girmiş ve geniş hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Uzun soluklu bir dizi olan Karagül’ün 2016 yılında final yapmasının ardından hiç bir projede yer almayan İlayda Çevik Sen Anlat Karadeniz dizisiyle tekrar ekranlara döndü. İrem Hevacıoğlu, Ulaş Ustepe, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz Berrak karakteriyle adından uzun süre söz ettirecek.

Sen Anlat Karadeniz Berrak Nefes’ ne yapacak? Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=ur8QGKMTLP0