Sen Anlat Karadeniz Bahar Kim? İlayda Çevik Hakkında Bilgiler


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 21:19
0

Son yılların en yüksek reyting oranlarına sahip dizisi Sen Anlat Karadeniz tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor. Dizide heyecanın dozu giderek artarken kadroya yeni isimler dahil olmaya başladı. Bu isimlerden biride dizide Bahar karakterine hayat veren İlayda Çevik. İlayda Çevik kim? Sen Anlat Karadeniz Bahar kim? 


Sen Anlat Karadeniz İlayda Çevik Kim? Dizideki Rolü Ne?


Sen Anlat Karadeniz kadına şiddeti tüm yönleriyle ele alan güncel konusuyla reytingleri kasıp kavuruyor. Sen Anlat Karadeniz diziye 9. bölümde dahil oldu. Peki dizideki rolü ne? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler ve kariyeri hakkında tüm detaylar haberimizde.

Sen Anlat Karadeniz Bahar karakterine hayat veren İlayda Çevik; Karagül dizisiyle yıldızı parlayan dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 22 Aralık 1994 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Henüz küçük yaşlarda oyunculuğa merak sarmış ve Buhraniye Belediyesi Tiyatro kulübünde oyunculuk yapmaya başlamıştır. Orta okul yaşlarında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Özel Lisesinde tiyatro eğitimleri almaya başlamıştır.

Hız kesmeden Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk alanında eğitimler alarak kendini geliştirmeye devam etmiştir. İleri derecede İngilizce ve Almanca bilen İlayda Çevik her yönüyle kişisel gelişimine önem veren biridir. İlk profesyonel tiyatro oyunculuğunu Çocuk Bahçesi isimli oyunla yapmıştır. Hiç ara vermeden Duru Tiyatrosunda oyunculuk eğitimlerine devam etmiştir.

Eğitimini tamamlar tamamlamaz bir çok tiyatro oyunlarında yer almış fakat geniş kitleler tarafından tanınmasına Karagül dizisindeki performansı sayesinde ulaşmıştır. Dizinin takipçileri Karagül dizisinde tanıdığı İlayda Çevik için Sen Anlat Karadeniz yeni gelen oyuncu kim sorusuna yanıt aradı.

1.68 boyunda 50 kg ağırlığında ve mavi gözlere sahip olan İlayda Çevik güzelliğiyle de göz dolduran bir isim. Genç yaşına rağmen önemli projelerde rol almış ve kendini ispatlamıştır. Günümüzde Sen Anlat Karadeniz dizisinde yine göz dolduran bir performans sergiliyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Bahar karakteriyle dahil olan oyuncu kocasından dayak yiyen bir kadına hayat veriyor. Ve daha önce Osman Hocanın eşinden şiddet gören Nefes’e evini açtığını öğrenir ve kendini medreseye atar. Tahir ve kardeşleri Bahar’a sahip çıkacaktır. Fakat bunun Vedat’ın oyunu olduğunu söyleyebiliriz. Nefes’i tekrar kendine çekebilmek için yeni planı Bahar olacaktır.