Sen Anlat Karadeniz Asiye Öldü Mü Ölecek mi? Öykü Gürman Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 23 Eylül 2018 : 22:32
0

Sen Anlat Karadeniz dizisi 23. bölümünde Vedat’ın hedefinde Asiye vardır. Vedat’ın amacı kardeşleri birbirine düşürmektir. Asiye hamiledir ve Vedat onu kaçırtır. Peki Asiye ölecek mi, diziden ayrılacak mı?

Sen Anlat Karadeniz 23. bölüm özeti “Karının ve doğmamış oğlunun hayatı için kardeşini öldürür müsün?” cümlesi ile başladı. Vedat Asiye’yi ve karnındaki çocuğu kullanarak Mustafa ve Tahir’i karşı karşıya getirecektir. Evde olan olayları ise Nefes’ten bilen Mustafa ve annesi iyice gerilmiştir.

Her şeyin suçlusu olarak Nefes’i hedefe koyarlar. Nefes ise Asiye’yi kurtarmak için Vedat’ın yanına gider. Tahir bu durumdan hiç hoşlanmaz ve Nefes’in kendisine ihanet ettiğini düşünür. Vedat’ın ise Mustafa’dan bir isteği vardır. Mustafa’ya “Karının ve doğmamış oğlunun hayatı için kardeşini öldürür müsün? der.

Mustafa silahı Tahir’e doğrultur. Tahir ise “Nefes o adama gitti, ve yaşamanın bir anlamı yok zaten” der ve abisinden tetiği çekmesini ister. Diğer yandan Asiye Vedat’ın elindedir. Vedat yaşananlar karşısında Asiye’yi öldürecektir. Bıçağı eline alır ve Asiye’ye saplamak için harekete geçer.

Asiye mi ölecek yoksa bebeği mi ölecek? Yoksa Asiye diziden ayrılacak mı? Öncelikle şunları söyleyelim; Asiye dizinin önemli karakterlerindendir. Sesi, espirili yanı ile tüm izleyenlerin beğenisini toplamış bir karakterdir. Asiye ölmeyecek ama çocuğuna zarar gelebilir. Karnından bıçaklanan Asiye çocuğunu kaybetme riski ile karşı karşıya gelebilir.

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz Tahir Öldü mü Ölecek mi? Ulaş Tuna Astepe Diziden Ayrılıyor mu? <<<tıkla[/kirmizitext]

Vedat’ın Asiye’yi Bıçaklama Anı!