Sen Anlat Karadeniz 7. Bölüm Fragmanı-7 Mart Çarşamba Özeti


Güncelleme: 28 Şubat 2018 : 20:22
0

Sen Anlat Karadeniz’de yine heyecan dolu bir bölüm geride kaldı. 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı, 7. Bölüm özeti ve detaylar sizler için sitemizde. Dizide Yiğit Vedat’ın eline geçmiştir. Mustafa hem Tahir’e hem de Nefes’e ihanet etmiştir. Vedat’tan itiraf almak için Yiğit’i ona teslim etmiştir. Sen Anlat Karadeniz 7 Mart fragmanı ve özeti.

Geçtiğimiz bölümlerde Mustafa’nın ilk hamlesi Eyşan’ı kaçırmak olmuş ve bu şekilde Vedat’tan itirafı almaya çalışmıştır. Ancak Mustafa’nın planı boşa çıkmış ve Vedat Yiğit karşılığında itirafı veririm demiştir. Mustafa Yiğit karşılığında Vedat’tan itirafı almıştır ama vicdan onu rahat bırakmamaktadır.nefes

Tahir tehlikeyi atlatmıştır ancak Nefes, Vedat’a karşı köşeye sıkışmıştır. Vedat, Nefes’i oğluyla tehdit ederek bu savaşı kazanacağını düşünmüştür. Nefes’in vereceği kararı bildiğini sanarak onunla evlenmeyi teklif eder. Eğer oğlunu öğrenmek istiyorsan benimle evlen der.

Yiğit ise zeki çocuktur ve annesinden öğrendiği bir numarayı arar. 155’i arayan Yiğit, kendince evden kaçma planları yapar.

Tahir ve Nefes ise Yiğit’i ararken onun yokluğundan birbirlerine daha fazla destek olurlar. Aralarındaki sorunları unutan ikili Yiğit’i bulmak için güçlerini birleştirirler ve birbirlerine hem destek olurlar hem de moral verirler.

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz 14 Şubat Yabancı Deda(Anne) Şarkısı ve Sözleri için tıkla[/kirmizitext]

Tahir ve Yiğit arasındaki destek yakınlaşması yanlış anlaşırlır. Nazar bu işe el atar ve şeytanın deliğine girer. Dağdevirenler cephesinde işler karışır. Tahir, Yiğit’e ulaşabilmek için neler yapacak?

https://www.youtube.com/watch?v=yQt2hXGB1Uc