Sen Anlat Karadeniz 28 Şubat 6. Bölüm Fragmanı İzle-Neler Olacak?


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 11:51
0

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm fragmanı ile yine nefesleri kesecek. Sen Anlat Karadeniz 28 Şubat özet ve fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz. Nefes ve Yiğit tüm kötü günleri geride bırakıp Rusya’ya giderek yeni hayat kurmak istemişler ve Tahir’in gözetiminde Batum’a ulaşmışlardır. Buradan da Rusya’ya doğru yola çıkmışlardır. Tahir onlardan sağ salim vardıklarına dair bir haber beklerken Nefes ve Yiğit Vedat’ın eline geçmişlerdir. Vedat bununla da kalmamış Yiğit’i annesinden ayırıp İstanbul’a göndermiştir.

[kirmizitext]Sen Anlat Karadeniz 14 Şubat Yabancı Deda(Anne) Şarkısı ve Sözleri [/kirmizitext]

Nefes hiç bilmediği bir yerde yapayalnız ve daha da kötüsü Vedat’ın acımasız ellerindedir. Tahir yüzlerce kilometre öteden hiç tahmin bile etmediği bir gerçekle yüzleşir. Nefes’in acı ve çaresiz çığlıklarını duyar ve kahrolur. Nefes ona Yiğit’i emanet ettiğini söylemiştir. O sırada Vedat’ın silahı ateş alır ve Tahir Nefes’i kaybetmiş olmanın şokuyla karanlığa gömülür.Tahir ölü yada diri Nefes’i oradan kurtarmanın yolunu bulacaktır.

Diğer taraftan Karadeniz o şirin bedesinde Mustafa ve Asiye arasında gerginlikler başlamıştır. Mustafa kardeşini kurtarmak için rehin aldığı Eyşan’ın yanındadır. Asiye ise eltisi Mercan’a bohça götürmekle uğraşmaktadır. İstemeden de olsa bohçayı hazırlayan Asiye yine aklı müzipliktedir. Ancak bir mesajla Asiye kendisini kaybeder.

Asiye’ye gelen mesajda eşi Mustafa’nın kendisini başka bir kadınla aldattığını öğrenir. Kendisini kaybeder. Yüreğinde başlayan yangını söndürememektedir. Bu yangını tek bir şey söndürecektir o da kandır. Silahını alır ve Mustafa’nın peşine düşer.

Sen Anlat Karadeniz 6. Bölüm Fragmanı İzle-Henüz Yayınlanmadı

https://www.youtube.com/watch?v=3D5JZhw5cBA