Sen Anlat Karadeniz 27. Bölüm Fragmanı, 24 Ekim Neler Olacak?


Güncelleme: 18 Ekim 2018 : 15:16
0

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Nefes ve Tahir, ayrılık trenine binmek üzeredir. Nefeslerin kesileceği 27. Bölümde neler olacak? 27. Bölüm fragmanı ve özeti sizler için yazımızın devamında…

Sen anlat Karadeniz’in son bölümünde Nefes, Vedat’ın kurşunu ile ölümün kucağına uzanmıştır. Tahir, Nefes için ağlarken Yiğit ise annesinden ayrılacağını hissetmiştir. Vedat hapsi boylarken, hapishanenin duvarlarına vura vura yaptığının bedelini çekmektedir.

Nefes Vedat’ın bin bir türlü işkencelerine dayanmış ancak yediği kurşun onu sevdiklerinden ayıracak duruma getirmiştir. Nefes’e Tahir yine nefes olacaktır. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Aslantepe’nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz her hafta reytinglerde zirveyi almaya devam ediyor.

Karadeniz!de geçen dizi mekanları ve hikayesi ile oldukça sevildi. Tabi senaryoda değişim isteyen bir kitlede var, bu şekilde devam etsin diyende var. Bakalım senarist ilerleyen bölümlerde nasıl bir hikayeyi karşımıza çıkartacak merak konusu. Gelelim Sen Anlat Karadeniz’in 24 ekim 27. Bölüm fragmanı ve özetine.

Nefes aşırı kan kaybederken onun yardımına Mercan yetişmiş ve ona kan vermiştir. Ameliyatı başarılı geçen nefez yoğun bakıma alınır. Ancak yoğun bakımda da fenalaşan Nefes kalp masajı ile hayata döndürülür. Nefes ve Tahir bin kere ölmüş ve bin kere dirilmişlerdir.

Vedat’ın arkasında birisinin olduğu açığa çıkmıştır. Tahir, Mustafa ve komiser bu adamın peşine düşmüşlerdir. Vedat bu sefer hapiste çaresiz bir şekilde durmaktadır.