Savaşçı Seyfi Kim? Hayatı, Kariyeri, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 18:46
1

Etkileyici oyuncu kadrosu ve hayatın içinden konusuyla ekrana gelen Savaşçı dizisine Seyfi karakteriyle dahil olan oyuncu kim? Pazar akşamlarının ilgiyle takip edilen, aksiyon, polisiye ve dram konulu asker dizisi oyuncu kadrosuna yeni kattığı oyuncularla dikkat çekiyor. Diziseverler Savaşçı Seyfi kim? Savaşçı dizisi Seyfi kimdir? Savaşçı Seyfi karakterinin rol adlığı diziler nedir? Soruların yanıt aradı. İşte detaylar…


Savaşçı Dizisi Cortes Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Savaşçı Seyfi kim sorusu üzerine konuşmadan önce dizide en son neler yaşandı hatırlayalım. Temo’nun kaçışıyla birlikte Kılıç timinden önemli bir adamını kaybeden Albay Kopuz intikam yemini eder. Bundan sonraki amaçları Temo’yu ölü yada diri ele geçirmektir.

Savaşçı dizisi Seyfi, Kuzgun’dan ölümüne korkan ve onun gözüne girebilmek için verilen her türlü görevi yerine getirebilecek biridir. Savaşçı Seyfi karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Şahverdi Ali Eren’dir.

Limon Film imzası taşıyan, Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Savaşçı dizisi muhteşem kurgusu ve etkileyici hikayesiyle kendine hatırı sayılır bir izleyici kitlesi oluşturmayı başardı.

Özellikle dönemin gözde oyuncularını kadrosunda bulunduran diziye 30. bölümde Sema Şimşek, Tevfik Erman Kutlu, Şahverdi Ali Eren ve Cahrles Carrol dahil oldu. Savaşçı dizisi oyuncu kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor.

Savaşçı Dizisi Seyfi Kim? Şahverdi Ali Eren

Savaşçı dizisi Seyfi karakterine hayat veren oyuncu 13 çocuklu bir ailenin en küçük üyesidir. 1974 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuğa küçük yaşta merak salan Şahverdi Ali Eren lise yıllarında tiyatro kollarında görev aldığını akabinde Çiğli Belediyesi, Karşıyaka Kule Sanat Merkezinde oyunculuk, yardımcı yönetmenlik ve yönetmenlik yapmıştır. Daima kendini geliştiren ve yeni şeyler öğrenmeyi seven oyuncu Ege Bölge Tiyatrosunun kurucularındandır. Sanatın her dalıyla yakından ilgilendiğini, yağlı boya yapmaktan, şiir ve beste yapmaktan hoşlandığını dile getiriyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Suriyeli Şef rolüyle adını duyurmayı başarmıştır.

Comments are closed.