Savaşçı Leyla Kimdir? Lesli Karavil Kimdir, Oynadığı Diziler ve Kariyeri


Güncelleme: 13 Mayıs 2018 : 18:06
1

Bülent İşbilen’in yönettiği Fox’un sevilen dizisi Savaşçı’ya yeni bir karakter dahil oldu. Leyla karakteri ile diziye dahil olan oyuncu kimdir? Gerçek adı ne? Hangi dizilerde rol aldı ve tabiki karakter analizi. Hepsi ve daha fazlası sizler için yazımızda.

Fox’un yeni sezon onayı alan dizisi Savaşçı sezon finaline doğru giderken yeni bir karakterde diziye giriş yaptı. Leyla karakteri ile diziye dahil olan oyuncumuz Lesli Karavil’dir. Lesli Karavil tiyatro yönetmeni ve aynı zamanda eğitmeni olarak kariyerine devam etmektedir. Kadınlar komedi yapamaz algısının oluştuğu ülkemizde kadın standupçı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Komedi alanında adından söz ettirmesini başarmış olan Lesli Karavil, oyuncu, yönetmen ve komedyen olarak kariyerine devam ediyor. Hayatının merkezinde üretmek olan Karayel için öğrenmek, gülmek ve güldürmek en önemli olgulardan. Lesli, uzun yıllar yurt dışında yaşamıştır.

Uzun süre yurt dışı deneyimi yaşayan Lesli Karayel daha sonra yurda dönüş yapmıştır. Yurt dışında San Francisco’da animasyon ve multimedya alanında lisans yapmıştır. Barselona, New Port ve San Francisco’da uzun yıllar yaşamış ve farklı sektörlerde çalışmıştır. Türkiye’ye geldikten sonra ünlü isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır.

[kirmizitext]Savaşçı Yeter Kimdir? Yaşı, Boyu, Oynadığı Diziler için tıklayınız[/kirmizitext]

Lesli Karayel Adı Mutluluk isimli dizide rol almıştır. Bir ço tiyatro oyununda da rol alan Karavil, aynı zamanda yönetmen ve eğitimci olarak sektörde yer edinmiştir. Savaşçı dizisinde Leyla karakterini canlandıracak olan Lesli Karavil’e başarılar dileriz.

Comments are closed.