Savaşçı Lazar Kimdir? Nasıl Bir Karakter, Kim Canlandırıyor?


Güncelleme: 4 Ekim 2018 : 14:09
0

Savaşçı dizisi yeni sezon startını verirken dizide ki yeni karakterler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Savaşçı tetikçi Lazar kimdir? Dizideki rolü ne, gerçek adı, oynadığı diziler neler?

Uluslararası terörist grupların tetikçisi olarak karşımıza çıkan Lazar, diziye aksiyon ve heyecan katacak bir karakter. Bir diğer terörist Rus Karon ile Kılıç timine ve Türk ordusuna karşı yapacakları eylemlerle her hafta evlerimize heyecan dolu bir izleme keyfi yaşatacaklar. Peki tetikçi Lazar kimdir?

Lazar karakterini canlandıran oyuncu Doruk Şengezer’dir. 1983 Bursa doğumlu olan Doruk, Eskişehir-Anadolu Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Goldmine menajerlik ajansına bağlı olarak çalışan Doruk Şengezer, 2009 yılında yayınlanan Nefes: Vatan Sağolsun filmi ile bilinmektedir.

Arka Sokaklar, Meçhul, Kadın İşi Banka Soygunu, Nefes: Vatan Sağolsun gibi projelerde yer alan Doruk Şengezer daha bir çok oyun, dizi ve sinema projesinde yer almıştır. Doruk, Savaşçı dizisinin yeni sezonunda tetikçi Lazar karakterini canlandıracak. Peki tetikçi Lazar nasıl bir karakter?