Savaşçı Dizisi Engin Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 12 Kasım 2017 : 22:36
0

Fox Tv’de pazar günleri ekranlarımıza gelen Savaşçı Dizisi, tüm heyecanı ile devam ediyor. Dizisinin sürekleyici senaryosu ve duygusal sahneleri kadar oyuncuları da takdire değer. 12 Kasım 2017 pazar günü ekranlara gelen Savaşçı Dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Savaşçı Dizisi Engin Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler? 

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Alican Albayrak gibi usta isimlerin yer aldığı her pazar Fox Tv’de ekranlarımıza gelen Savaşçı, yeni sezonda bomba gibi bölümlerle devam ediyor.

12 kasım 2017 pazar günü ekranlarımıza 20. bölümü ile gelecek olan Savaşçı, yine bomba gibi bir bölümle karşımıza çıkacak. 20. bölüö fragmanını inceleyecek olursak; Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi Kopuz’un hayatıyla ilgili endişelenirken, General Kutalmış’ın verdiği görev timde rahatsızlığa sebep olur. Bu arada Kırlangıç Paşa da Kopuz’un ortadan kaybolduğunu öğrenir ve bunun için gerekli hazırlığını yapar. Temo ise rahat durmaz, Albay’ı bulmak için şeytani planlarını devreye sokar. Bulduğu bir ayrıntıyla harekete geçen Temo, Albay’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Ama Albay’la karşı karşıya gelecektir.


SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCU KADROSU<<<tıkla


Savaşçı Dizisi Engin karakteri hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Savaşçı Dizisi oyuncu kadrosu hakkında bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.