Savaşçı Dizisi Albay Ölecek mi?


Güncelleme: 10 Eylül 2017 : 23:28
0

Savaşçı dizisi Albay ölecek mi? Savaşçı dizisinde Albay Halil İbrahim Kopuz karakterini canlandıran Murat Serezli diziden ayrılacak mı?

Fox Tv ekranlarının heyecanla beklenen Savaşçı dizisi, ikinci sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz sezonda bazı olaylardan dolayı zor günler yaşayan dizi, yeni sezona oldukça iyi hazırlandı.

Kopuz Albay Ölecek Mi? Öldü Mü?

Kılıç Timinin terör örgütleriyle mücadelesini anlatan dizide Albay Halil İbrahim Kopuz karakterine ünlü oyuncu Murat Serezli can veriyor. İlk sezondan beri dizide bulunan ünlü oyuncu rolü ile de büyük beğeni topluyordu.

Savaşçı dizisinin ikinci sezonunun ilk bölümünde Albay vuruldu. Hainlerin kurşunuyla yaralanan Albay Halil İbrahim Kopuz ağır bir yara aldı.

Albay karakteri dizi için büyük bir önem taşıyor. Murat Serezli de bu rolü oldukça iyi bir şekilde canlandırıyor. İlk sezonda dizinin büyük bir başarı yakalamasında da etkin bir karakter olan Albay karakterinin diziden ayrılması izleyicide büyük üzüntü yaratacaktır.

Albay karakterini canlandıran Murat Serezli, dizide şimdilik yaralı durumda bulunuyor. Ünlü oyuncunun diziden ayrılacağına dair bir iddia da ortaya henüz atılmadı. Bu nedenle durum şimdilik net değil.

Sizce Murat Serezli dizideki Kopuz Albay karakterine can vermeye devam etmeli mi? Ünlü oyuncuyu dizide görmek istiyor musunuz? Kopuz Albay karakterini beğeniyor musunuz? Savaşçı dizisinin ikinci sezonunun ilk bölümü sizce nasıl olmuş? Konuyla ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Kopuz Albay’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.