Savaşçı Çiğdem Ölecek mi? Savaşçı 27. bölüm Fragmanı


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 00:05
0

Savaşçı dizisinde üsteğmen Çiğdem rolünde oynayan Gaye Turgut Evin ile ilgili bir gelişme yaşandı.  Savaşçı Çiğdem Ölecek mi? Öldü mü? Diziden ayrılacak mı? Gaye Turgut Evin Savaşçı’dan ayrılacak mı? gibi sorular dizinin fanları tarafından sosyal medyada tartışılmaya başlandı bile. Savaşçı 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 24 Aralık Pazar günü ekranlara gelen 26. bölümü ile heyecan dolu anlar yaşattı. Kılıç Timi, gelen istihbaratları değerlendirmiş ve Temo ile irtibatlı olan bazı teröristleri tespit etmiştir. Bu teröristleri ele geçirmek için harekete geçen Tim önemli operasyonun startını verirler. Gerilimin tırmandığı operasyonda Tim2i bekleyen çok köüt bir olay vardır. Bu olay Kılıç Timi’nde silinmeyecek izler bırakacaktır. Operasyonda Savaşçı Çiğdem Ölecek mi?

Başrollerinde Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Nazan Diper (Selver Bozok), Alican Albayrak (Teğmen Murat Gündoğdu), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Uğur Biçer (Emre Durmuş), Bahadır Vatanoğlu (Galip Aygün), Doğan Bayraktar (Kıdemli üst çavuş Selçuk Yenilmez), Hakan Dinçkol (Başçavuş Turan Hüseyinoğlu), Burç Kümbetlioğlu (Kıdemli Başçavuş Bayram Bayat) gibi isimlerin yer aldığı dizi oldukça heyecanlı bir bölümle ekranlara geldi. Pazar gününün reyting rekortmeni dizisi Savaşçı’da Üsteğmen Çiğdem karakteri operasyon esnasında kaçırıldı. Dizi severlerin aklına :iğdem ölecek mi, diziden ayrılacak mı gibi sorular geldi.

En son bölümde Çiğdem teröristler tarafından kaçırılmıştır. Çiğdem esir mi tutulacaktır yoksa şehit mi edilecektir. Çiğdem büyük planın küçük bir parçası mıdır? Çiğdem’in şuan için ölüm ölmeyeceği kesinlik kazanmamıştır. Ancak konu ile ilgili yeni bilgiler geldikçe haberimiz içeriğine eklenecektir. Sizce Çiğdem karakteri diziden ayrılacak mı? Ayrılmalı mı? Sizde yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.