Possessed Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu Açıklandı


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 21:41
0

2019 Kore dizilerinin hareketlenme dönemi olacak. Özellikle yılın ilk çeyreğinde başlayacak diziler izleyiciler tarafından beklenen yapımlar arasındadır. Possessed dizisi de bu dikkat çeken yapımlardan biri olabilir. Dizi 13 Şubat 2019 tarihinden itibaren OCN kanalında yayımlanmaya başlayacak. God’s Quiz: Reboot programı o tarihe kadar bitecek ve dizi onun günü ile saatinde yayımlanacak. Yani her hafta çarşamba ve perşembe günleri saat 23.00’da yayımlanacak.

Possessed dizisinin konusu:

Possessed Kore dizisi korku, doğaüstü ve komedi türünde olacaktır. Kang Pil Song bir dedektiftir. İyi bir dedektif olmasına karşın ağzı biraz bozuktur. Ayrıca kaba ve tembeldir de fakat herkes onun yumuşak kalpli bir insan olduğunu bilir.
Hong Seo Jung aslında çok etkili medyum güçlerine sahiptir fakat bu güçlerini gizlemektedir. Aslında herkesin hayatından bir parça bilen Hong Seo Jung kendini yalnızlığa hapsetmiştir.
Kang Pil Sung bir dava alır. Bu davada Hong Seo Jung ile tanışır. Kang Pil Sung, Hong Seo Jung’a farklı duygular beslemeye çalışır ve bu sırada beraber dava üstüne çalışırlar.

Possessed oyuncu kadrosu:

2019 yeni Kore dizisi Possessed oyuncu kadrsou şu şekildedir:

Song Sae Byeok: Dizide Kang Pil Sung karakterini canlandırmaktadır. Sae Byeok 26 Aralık 1979 doğumludur. Kendisi aslında daha çok sinema filmlerinde yer almıştır. Şu ana kadar bir dizide bulunmuştur. O dizi 2018’e damgasını vuran My Ahjussi dizisidir.
Koh Joon Hee: Dizide Hong Seo Jung karakterini canlandırmaktadır. Joon Hee 31 Ağustor 1985 doğumludur. Birçok dizi ve filmde yer almıştır. Özellikle Crazy in Love, Can You Hear My Heart ve She Was Pretty dizileriyle bilinmektedir.
Yeon Jeong Hun: Dizide Oh Soo Hyeok karakterini canlandırmaktadır. 6 Kasım 1978 doğumludur. Ünlü aktris Han Ga In’in eşidir. Birçok yapımda yer almıştır. Özellikle East of Eden, Vampire Prosecutor ve Man to Man dizileriyle bilinmektedir.
Jo Han Sun: Dizide Sun Yang Woo karakterini canlandırmaktadır. 17 Haziran 1981 doğumludur. Birçok yapımda yer almıştır. Özellikle My New Partne, Attack the Gas Station!2, A Better Tomorrow ve Malice filmleriyle bilinmektedir.

Dizide ayrıca Park Sang Min, Lee Won Jong, Kil Hae Yeon, Jang Hyuk Jin, Park Jin Woo, Kwon Hyuk Hyun, Won Hyun Joon gibi isimler de yer almaktadır.