Payitaht Abdülhamid Murat Kim? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 00:44
0

Payitaht Abdülhamid dizisindeki Murat karakterini canlandıran oyuncu kim? Payitaht Abdülhamid dizisinde Murat karakteri ile ekranlarda olan oyuncu hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.

TRT 1 ekranlarında tarihin tozlu sayfalarına ışık tutan ve Osmanlı Devleti’nin II. Abdülhamid zamanında yaşadığı olayları tüm gerçekliğiyle ekranlara getiren dizi, oldukça büyük ilgi topladı.

Diriliş Ertuğrul dizisinde yakaladığı başarının ardından tarihi anlatan dizilere daha çok ağırlık veren TRT 1 dizi ekibi, yeni sezonda tarihin doğal akışına uygun şekilde yeni oyuncular ile de anlaştı.

Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosuna Murat adıyla katılan oyuncunun gerçek adı Volkan Keskin. Yakışıklılığı ve oyunculuk performansı ile göz dolduran oyuncu, yeni dönemin en gözde isimlerinden birisi olmaya aday.

 

1983 doğumlu olan oyuncu Samsun’da doğup büyümüştür. 34 yaşında olan oyuncu, modellik yaparak tanınmaya başlamıştır. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü ve ardından İşletme Fakültesini tamamlayarak iki alanda birden diplomasını almaya hak kazanmıştır. Ancak aldığı iki diploma ile de mutlu olmamış ve oyunculuğu seçmiştir.

 

Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünde yüksek lisans yapmıştır. 2005 yılında model olarak kendisini tanıtmaya başladıktan sonra 2007 yılında Dağlar Delisi isimli dizi ile ekranlara merhaba demiştir. Fetih 1453 isimli sinema filminde de rol alan oyuncu Vay Başıma Gelenler ve Yarının Başka Adı filmlerinde de rol almıştır.

Volkan Keskin, en son karşımıza İsimsizler dizisinin Kürşad’ı olarak çıkmıştır. İsimsizler dizisinde bu karakteri ile çok beğenilen oyuncu yeni sezonda Payitaht Abdülhamid dizisinde Murat karakterini canlandırmaktadır.

Sizce Volkan Keskin, Murat rolü ile başarılı olmuş mu? Dizide bu karakteri izlemekten hoşlanıyor musunuz? Görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz.