Payitaht Abdülhamid Dizisi Samuel Kimdir? Gerçek Adı Ne, Hangi Dizilerde Oynadı?


Güncelleme: 23 Eylül 2018 : 13:50
0

Trt1’in sevilen dizisi payitaht Abdülhamid için 3 sezon hazırlıklarını tamamladı. Yeni sezon çekimlerine başlayan payitaht Abdülhamid dizisinde yeni karakterler de belli oldu. dizinin 3. Sezonunda Samuel karakteri dikkat çeken bir Sima olacak. Samuel kimdir sorusu dizinin fanları tarafından merak ediliyor?

Samuel, tarihte ilk saatli bomba suikastini yapan Edward Jorris’in yardımcısı olarak karşımıza çıkacak. Karakter 2. Bölümden sonra ortaya çıkacak ve ortalığı iyice karıştıracak. Samuel karakterini canlandıran oyuncu ise hiç yabancı değil. Daha önce Çukur dizisinden tanıdığımız Muhittin karakterini canlandıran Nebil Sayın, payitaht Abdülhamid dizisinde Samuel karakterine can verecek. Nebil Sayın kimdir, kısaca bir hatırlayalım.

Nebil Sayın Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümü mezunudur. iİçerde dizisinde Coşkun karakteri ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu daha sonra çukur dizisindeki Muhittin karakteri ile evlerimize konuk olmuştu. Başarılı oyuncu 971 İstanbul doğumludur. 2001 yılında oynadığı Savunma adlı televizyon dizisiyle sektörü adım atmış ve son zamanlarda İçerde ve Çukur dizileri ile zirveye yaşamıştır.

Ne Nebil Sayın’ın oynadığı bazı dizi ve filmler şunlardır; Yedikule Hayat Yokuşu, içerde, Çukur, Hayat Var, Şarkı Söyleyen Kadınlar. Payitaht Abdulhamid dizisi Gürkan Uygun, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Sedef Avcı ve Başak Daşman gibi ünlü isimlerle yeni sezonda heyecanlı bölümleri evlerimize getirecek.