Payitaht Abdülhamid Zeynep Kimdir? Sedef Avcı Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 25 Ağustos 2018 : 11:00
0

Trt1!in tarihi dönem dizisi Payitaht Abdülhamid yeni sezon hazırlıklarına devam ederken kadrosunu da güçlendirmeyi ihmal etmiyor. 3. sezon kadrosuna her geçen gün yeni isimleri katan Abdülhamid dizisine şimdi Zeynep karakteri dahil oldu.

yönetmen koltuğunda Emre Konuk’un yer aldığı dizinin 3. sezon çekimleri İzmit’te devam ederken dizi yeni sezon hikayesi gereği yeni karakterleri de senaryoya dahil ediyor. Bunlardan birisi de Zeynep karakteri. Zeynep karakterini canlandıran oyuncumuz Sedef Avcı’dır.

Sedef Avcı daha önce Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde Leyla Sultan karakterini canlandırmıştı. Asıl mesleği mankenlik olan Sedef Avcı, Kocaeli Üniversitesi çalışma ekonomisi bölümünden mezundur. Gaye Sökmen ajansına bağlı olarak mankenlik yapan oyuncu daha sonra bir çok diziden teklif almıştır. 1982 Adana doğumlu olan Sedef Avcı, Ezel ve Menekşe ile Halil dizileri ile tanınmıştır.

2005 yılından beri Kıvanç Kasabalı ile evli olan Avcı’nın Can Kasabalı isimli bir de oğlu vardır. 1997 yılında Elite Model Look Turkey birincisi olan Avcı, 2001 yılında Miss Turkey’de ikinci olmuştur. 2007 yılında Menekşe ile Halil dizisinde başrol oynamıştır. Kıvanç Kasabalı ile yaptıkları evliliğinden Can isminde oğlu 2013 yılında dünyaya gelmiştir.

[kirmizitext]Payitaht Abdülhamid 3. Sezon (2018-2019) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Sedef Avcı’nın oynadığı diziler; Böylemi Olacaktı, Yanık Koza, Hayatta Korkma(sinema), Menekşe ile Halil, Yaprak Dökümü, Ezel, Romantik komedi(sinema), Umut Yolcuları, Arka sokaklar, Mazi Kalbimde Yaradır, Esir Şehrin Gözyaşları, Romantik komedi 2(sinema), Aşk Olsun, Payitaht Abdülhamid